Acasă Telefoane Chinezesti Vkworld K1, telefon cu 3 camere principale! Concurent pentru P20 PRO?

Vkworld K1, telefon cu 3 camere principale! Concurent pentru P20 PRO?

4

Vkworld K1, telefon cu 3 camere principale! Concurent pentru P20 PRO? Este exclus sa se intample asta, chiar daca cei de la Vkworld folosesc un astfel de setup cu care vor sa atraga atentia.

Telefonul va fi lansat in perioada imediat urmatoare si va avea specificatii tehnice destul de bune, inclusiv incarcare wireless. Pretul lui Vkworld K1 va fi in jur de 200 USD.

Nu ne asteptam sa ne impresioneze la capitolul foto/video, probabil 2 din cele 3 camere sunt puse acolo de forma sau in cel mai bun caz, vor oferi imagini decente, dar nu mai mult.

Conform producatorului, telefonul are un senzor de 16MP, apoi unul ce suporta un zoom optic de 2.5x si ultimul este responsabil pentru fotografiile facute noaptea. Acesta va captura 10 fotografii si le va combina pentru a obtine rezultate cat mai bune.

Vkworld K1 poate fi vazut in singura poza oficiala oferita de pana acum, cea de mai sus. Ne dam astfel seama de dispunerea celor 3 senzori foto. Avand in vedere ca va fi dotat inclusiv cu incarcare wireless, ne asteptam ca partea din spate sa fie fabricata din sticla.

In comunicatul oficial, nu ni se dau detalii legate de procesorul folosit. Mai mult ca sigur, va avea un procesor de tip MediaTEK, probabil unul de noua generatie, cu 8 nuclee.

Ecranul lui Vkworld K1 va fi destul de mic, numai 5.2 inch in diagonala. Avand in vedere ca rezolutia este 1920×1080 pixeli, putem spune ca sta bine la acest capitol.

Se anunta 4GB RAM si 64 ROM, acumulator cu o capacitate de 4040 mAh si sistem de operare Android 8.0 Oreo. Vkworld K1 va intra in oferta magazinelor la finalul lunii iunie.

 

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here