Acasă Telefoane Chinezesti Vkworld Mix 2 va avea baterie mare si 6 GB RAM

Vkworld Mix 2 va avea baterie mare si 6 GB RAM

0

Vkworld Mix 2 va avea baterie mare si 6 GB RAM, sunt primele detalii legate de acest nou telefon, ele au venit insa pe mail chiar din partea companiei.

Asta inseamna ca sunt detalii reale, telefonul va fi unul accesibil si isi va pastra aspectul. Display cu margini subtiri pe 3 laturi si baza ceva mai groasa, exact in stilul lui VKworld Mix Plus.

Vkworld Mix 2 apare si intr-o prima imagine randata, o vedeti si voi mai jos:

Vkworld Mix 2
Vkworld Mix 2

Nu trebuie sa va mai spun ca intre produsul final si imaginea de mai sus va fi o diferenta considerabila. Stim cat exagereaza chinezii cu aceste poze care apar inaintea unei lansari. Cu toate astea, o diferenta de design ar trebui sa fie!

Vedem 2 camere foto principale, senzor de amprente si un display care pare chiar un edge to edge!

Conform producatorului, Vkworld Mix 2 va fi dotat cu o baterie de 5500mAh si doua versiuni de procesoare. MediaTEK Helio P25 sau X30. Nu este totusi clar daca se va opta numai pentru un anumit procesor sau daca vor fi doua versiuni.

Mai aflam si de existenta a 6GB memorie RAM plus 128 GB capacitatea de stocare interna, telefonul Vkworld Mix 2 va fi prezentat oficial pana la Craciun. Asteptam si noi detalii in perioada urmatoare, pret si specificatii finale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here