Acasă Telefoane Chinezesti Vkworld S8 vine cu display mare 18:9 si 6GB memorie RAM

Vkworld S8 vine cu display mare 18:9 si 6GB memorie RAM

1

Vkworld S8 vine cu display mare 18:9 si 6GB memorie RAM, este vorba de noul terminal pregatit de aceasta companie mica.

In caz ca nu stiti, Vkworld este o companie din China care pana acum cateva luni avea in oferta numai telefoane slabe. Insa, au trecut direct la un design inspirat de Xiaomi Mi Mix, ma refer la Vkworld MIX.

De data aceasta, se pregatesc de un telefon ce seamana cu un Samsung S8, genul de terminal mai putin lat dar mai lung, adica un display de tip 18:9.

Desigur, sunt multe telefoane chinezesti la ora actuala care au deja in oferta astfel de modele, insa majoritatea nu sunt chiar super dotate.

Vkworld S8 vrea sa fie insa unul puternic, specificatiile tehnice nu sunt rele deloc, cel putin din ceea ce stim pana in acest moment.

Va fi anuntat oficial in luna octombrie si va avea 6GB RAM, display de 6″, procesor cu 8 nuclee, doua camere foto principale, baterie de peste 4000 mAh si 64GB stocare.

Este interesant si site-ul lor, in pagina aceasta putem vedea cateva anunturi pentru cei ce doresc sa rebranduiasca telefoane.

Producatorul ne spune ce poate pune orice logo pe carcasa, implementare de software, logo de pornire si cam tot ce tine de acest business.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here