VKWorld T1 este un telefon despre care vreau sa scriu ince de prin ianuarie-februarie. Si ca sa va spun un secret, primesc zilnic o gramada de mail-uri direct din China, direct de la companiile producatoare sau de la magazine ce ma roaga sa le promovez marfa sau afacerea. Desigur ca pe multe le ignor din pacate deoarece chiar nu pot scrie despre toate, ar trebui sa am o intreaga redactie in spate.

VKWorld T1 este telefonul cu care compania producatoare ma bate la cap de mult timp, insa nu inteleg de ce nu l-au lansat inca pana acum, cred ca primul mail l-am primit prin ianuarie dar nici pana astazi nu am gasit telefonul in magazine, insa am informatii noi si haideti sa povestim ceva despre el pana la urma, este totusi pe gustul meu. 

vkworld-3 VKWorld T1, telefon super ieftin, metalic si cu diagonala de 6 inch

Adica este metalic, are o diagonala de 6″ cu margini subtiri ale ecranului, este metalic si cel mai important aspect, este ieftin! Ei bine, VKWorld T1 costa sau va costa mei bine zis, numai 59.99 USD, adica in jur de 240 de lei, fantastic pentru specificatiile sale tehnice!

CITESTE SI:  Elephone S8 PRO, telefon cu senzor de amprente in display

Specificatiile sunt urmatoarele:

Inainte de specificatii, trebuie sa ne lamurim, pretul este anuntat de VKWorld si ramane de vazut daca el va fi valabil tot timpul sau daca acesti 59.99 este pretul de lansare si apoi va vreste putin. Ramane de vazut, oricum chiar daca va creste, nu va creste mult si sunt sigur de asta.

tt VKWorld T1, telefon super ieftin, metalic si cu diagonala de 6 inch

Ecran de 6″ 1280×720 pixeli 254 ppi, sticla 2.5D, tehnologie IPS OGS cu Gorilla Glass

Procesor cu 4 nuclee de la MediaTEK la 1.3 GHz

 

Camnera principala de 13MP si secundara de 5MP

2G memorie RAM si 16G stocare interna

Placa grafica de tip Mali T400 Dual SIM 3G

Am inteles ca ecranul va fi protejat de Gorilla Glass generatia 4 si va fi tratat oleophobic pentru a nu retine amprentele, mi-e destul sa cred asta totusi. Pentru moment cam atat, ramane de vazut ce va fi adevarat sau nu atunci cand il vom vedea in ofertele magazinelor.

VKWorld T1, telefon super ieftin, metalic si cu diagonala de 6 inch

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree