Vkworld T5 este o alta super oferta ce vine tot din china asa cum ne asteptam, si pretul este chiar nemaipomenit in aceasta perioada, insa aceasta oferta nu va dura foarte mult.

Este interesant totusi ca acest Vkworld T5 nu este chiar o “pocnitoare” asa cum probabil ne asteptam avand in vedere pretul de numai 39.99USD, este un telefon ce aparent pare chiar bun, avem conectivitate 4G LTE si ecran cu o rezolutie HD, as spune eu ca asta inseamna mai mult decat decent pentru un telefon mobil si chiar nu avem ce sa-i mai reprosam. Desigur ca am mai vazut telefoane din china ce au un pret mic, gen 40 USD, insa nu cu asemenea specificatii tehnice.

78 Vkworld T5 SE, telefon cu 4G si ecran HD la numai 160 lei!

Este un unibody ce pare interesant si la nivel de design, asta cel putin din pozele afisate in cadrul magazinului, este construit din metal si din plastic, insa din pacate nu avem acces la baterie, lucru ce pare sa nu fie pe placul tuturor. Oricum ar fi, iata si specificatiile tehnice complete ale acestui Vkworld T5, telefon cu procesor quad core fabricat de cei de la MediaTEK.

CITESTE SI:  Un alt telefon super ieftin cu notch, DOOGEE X70

[komper pid=146 category=1]

999 Vkworld T5 SE, telefon cu 4G si ecran HD la numai 160 lei!

Cam asa arata specificatiile tehnice ale acestui telefon si observ ca nu este unul chiar optimizat din punct de vedere al specificatiilor tehnice, adica avem totusi un ecran bun, unul cu sticla 2.5D si rezolutie 1280×720 pixeli dar si conectivitate 4G, insa procesorul este tactat numai la o frecventa de 1.0 GHz, cu toate ca acest model poate si frecvente superioare.

Oricum, este un quad core 64bit si performantele ar trebui sa fie mai mult decat decente. Oferta este limitata, asa cum spuneam la inceput, detaliile le vedeti in pagina magazinului.

Vkworld T5 SE, telefon cu 4G si ecran HD la numai 160 lei!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree