Connect with us

Stiri despre telefoane

Vrei sa citesti mesajele WhatsApp fara sa apara seen?

Published

on

In mod normal, cand cineva iti trimite un mesaj si tu il vezi, cele doua bife se transforma din gri, in albastru. Inseamna ca tu ai citit mesajul care ti-a fost trimis si ca expeditorul a remarcat asta.

Dar sunt momente in care chiar nu vrei sa apara confirmarea catre expeditor, te simti oarecum dator sa-i raspunzi din moment ce ai citit notificarea.

Sa spunem ca esti acasa, seful te intreaba ceva, tu citesti, el vede si automat, trebuie sa-i raspunzi. Ce te faci in cazul in care nu ai chef sa-i raspunzi? In primul rand, trebuie sa citesti mesajul fara ca el sa primeasca acea confirmare formata din bifele albastre.

Advertisement

Asa poti sa-i spui ca ai citit mesajul dupa ceva timp, ca dormeai, aveai telefonul inchis, nu erai langa el, etc. Este numai un exemplu, dar ati inteles ideea. Am sa va arat acum 2 modalitati prin care puteti citi notificarile fara ca cel care le-a trimis sa vada asta.

Prima abordare, integrata in mod direct in aplicatia propriu-zisa. Utilizand acest procedeu, reglajul se aplica la intreaga lista de contacte, solicitari si asa mai departe. Pe scurt, ai posibilitatea de a citi mesajul expediat de oricine, dar expeditorul nu va realiza ca l-ai citit deja.

Porneste aplicatia WhatsApp pe smartphone. Selecteaza cele trei puncte care simbolizeaza setarile. Dupa aceea, selecteaza optiunea de setari. Se va deschide un panou nou, unde iti vei vedea contul tau, incluzand si pictograma sau avatarul utilizat. Aici, va trebui sa selectezi optiunea “cont”, iar in urmatoarea fereastra deschisa, va trebui sa accesezi “Confidentialitate”.

Advertisement

Imediat dupa ce ai selectat “Confidentialitate”, se va deschide un panou cu diferite optiuni de setare. Tot ce ai de facut aici este sa dezactivezi optiunea “Confirmari de citire”.

Daca doriti o solutie temporara, exista o alta alternativa. Presupunem ca ati primit un mesaj de la cineva si notificarea a aparut deja pe ecranul telefonului. Daca deschideti mesajul, persoana care a trimis mesajul va vedea ca l-ati citit, adica va apare “seen”.

Daca vrei sa eviti acest lucru, inainte de a deschide mesajul, va trebui sa activezi modul avion. Aceasta optiune este usor de activat, trebuie doar sa tragi bara de notificari si sa apesi pe simbolul corespunzator (cel cu avionul).

Advertisement

Astfel, orice conexiune la internet va fi dezactivata. Apoi, deschide WhatsApp, citeste mesajul si iesi rapid din aplicatie. Urmatorul pas este sa revii la configurarea initiala a telefonului, adica sa dezactivezi modul avion. Asta e tot. Ai reusit sa citesti mesajul fara ca expeditorul sa fie constient de acest lucru.

Citeste acum si:

Se cam “arunca” Xiaomi cu pretul lui 13 Ultra in Europa?

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des