Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung invinuita ca ar limita performantelor telefoanelor

Published

on

Compania Samsung ar fi invinuita de limita performantelor unor telefoane, aceasta acuza vine din partea utilizatorilor si pana la urma, ei sunt direct implicati in utilizarea terminalelor produse de aceasta companie.

Nu ar fi nici prima stire de acest gen, stim ca in trecut, multe alte firme au avut parte de acelasi tratament. Fie ca trisau in testele de benchmark pentru a impresiona prin punctajele urisase, fie ca trimiteau update pe telefoane si in acest mod, sistemul de operare primea inclusiv o functionare mai greoaie. Acestea sunt acuzatii pe care fanii le-au adus mai multor producatori.

Anul trecut, OnePlus a confirmat ca limiteaza performantele unor telefoane si ca o face pentru a oferi o durata de viata extinsa pentru acumulatori. Astazi, conform celor de la gizchina.com, aflam ca un utilizator a observat ceva anormal si sustine pe Twitter ca:

Advertisement

Samsung a creat o aplicație numita GOS și a folosit-o pentru a limita performanța jocrilor, înrăutățind experiența de joc. Conform celor aflate astazi de comunitatea coreeana a utilizatorilor, Samsung chiar a confirmat ca a impus limite de performanța pentru peste 10.000 de aplicații…

Potrivit informatiilor obținute de site-ul sud-coreean Naver, se pare ca Samsung chiar a demarat o ancheta interna. Publicatia susține ca producatorul ar trebui sa aiba in viitorul apropiat si o opinie despre acest caz.

Se crede ca performantele maxime sunt oferite numai atunci cand unele modele de telefoane sunt puse sa ruleze teste de benchmark. Cei ce frecventeaza forumul Clien din Coreea de Sud au observat o creștere a performantelor in timp ce jucau Genshin Impact prin redenumirea jocului „Geekbench”. Conform sursei, mai multe voci populare de pe YouTube confirma aceste astecte si acest comportamentul ciudat ar fi inclusiv pentru noul Galaxy S22.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des