Acasă Stiri despre telefoane Xiaomi Mi 10 Ultra, scor urias in testul Geekbench

Xiaomi Mi 10 Ultra, scor urias in testul Geekbench

1

Xiaomi Mi 10 Ultra este telefonul surpriza ce va fi anuntat chiar maine, 11.08.2020. Specificatii tehnice duse la extrem, probabil unul dintre cele mai bune telefoane din lume. Nu ma astept sa aiba protectie contra apei sau a prafului (rating IP68) dar in rest, cred ca va fi telefonul perfect. Ramane de vazut cat de mult vor urca pretul cei de la Xiaomi.

Stim ca este o companie care nu exagereaza deloc cu preturile si marja de profit este una mica / telefon vandut. In orice caz, urca deja in topul celor mai puternice si performante telefoane din lume, Geekbench il plaseaza pe locul 2, putin sub OnePlus 8.

Mi 10 Ultra este cel ce obtine 901p in single core si 3275p in multi core. Ca o comparatie, OnePlus 8 se lauda cu 902p si 3304p. Retinem ca a fost testata versiunea cu 16GB memorie RAM, asa cum se observa inclusiv din captura de mai sus.

Mi 10 Ultra

Mi 10 Ultra
Mi 10 Ultra

Super interesant de aflat pretul, mai ales ca se pare ca va fi o editie de lux, versiuni cu spate din ceramic sau sticla transparenta, pana la 16GB memorie RAM si GPU customizabil, procesor Snapdragon 865+, 4 camere foto principale cu sistem persicop si zoom ce va ajunge pana la 120X, inclusiv fimare 8K.

Cred ca se va apropia de 1000 euro in varianta cu 8GB RAM, adica cea mai slab dotata. Cel mai probabil, vom afla marti, 11.08.2020.

1 COMENTARIU

  1. Doar Apple mai reuseste cu 2÷4 GB RAM si soft optimizat la maximum cu hardware-ul sa scoata performanta din telefoanele lor !
    Orice cantitate de RAM necesita curent mult deci acumulator mai mare, ecrane mai mari ca sa poata justifica dimensiunea carcasei (din cauza acumulatorului) iar 16 GB Ram inseamna ori marketing, ori aplicatii scrise de amatori, de luat banii la prosti !
    Spiel-ul e sa faci telefoane performante cu 4 gb Ram si software care sa nu ajunga la zeci de versiuni (asta denota ca e prost scris) !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.