Acasă Telefoane Chinezesti Xiaomi Mi Mix Nano va fi lansat in curand cu un display...

Xiaomi Mi Mix Nano va fi lansat in curand cu un display mai mic!

0

Xiaomi Mi Mix Nano va fi lansat in curand cu un display mai mic! Display mai mic fata de primul model, Xiaomi Mi Mix ce a impresionat prin ecranul sau absolut superb dar cu o rezolutie foarte mare si destul de incomod pentru multi utilizatori. Si daca Mi Mix putem spune ca a fost un experiment ce a reusit, varianta Mi Mix Nano va prinde si mai bine la public, probabil ca va avea un succes mai mare.

tyhrsg Xiaomi Mi Mix Nano va fi lansat in curand cu un display mai mic!

Un succes mai mare si datorita specificatiilor tehnice excelente, a pretului ceva mai mic dar si a ecranului ce se anunta tot unul cu adevarat edge to edge, peste 90% raportul dintre suprafata frontala si display.

Nu avem pentru moment foarte multe fotografii in care sa vedem acest telefon, exista insa poza de mai jos in care-l vedem afisand cateva dintre specificatiile sale tehnice.

xiaomi-mi-mix-nano Xiaomi Mi Mix Nano va fi lansat in curand cu un display mai mic!

Xiaomi Mi Mix Nano va fi dotat tot cu procesorul quad core Qualcomm Snapdragon 821, va fi disponibil in doua variante, una cu 16GB stocare si 4GB RAM dar si una mai puternica ce va avea 6GB RAM si 64 GB stocare, Android Marshmallow va fi sistemul de operare si interfata MIUI 8 aplicata peste.

ghgh Xiaomi Mi Mix Nano va fi lansat in curand cu un display mai mic!

Ecranul va fi cam la fel, rezolutia scade insa pana la 1080p, diagonala scade si ea pana la 5.2″, posibil insa sa avem parte si de o varianta cu diagonala de 5.5″. Oricum, este sigur ca acest model va costa o idee mai putin si asta il va face mai accesibil si probabil ca va avea “priza” la public, data de lansare se pare ca ar fi 12 decembrie 2016, data la care se va lansa si varianta alba a lui Mi MIX.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here