Connect with us

Xiaomi pregateste MiOS, o schimbare surprinzatoare in lumea telefoanelor ce ruleaza sistemul de operare Android, dar cele ce au si o interfata de utilizator puternic cu stomizata. Despre aceasta este vorba in articolul nostru, un UI mai vechi la care producatorul ar renunta in favoarea unei interfete complet noi.

Dar sunt 2 posibilitati. Unele surse spun ca acest MiOS ar putea sa fie un nou sistem de operare pe care producatorul sa-l utilizeze pentru telefoanele mobile si desigur, sa renunte la Android.

Xiaomi pregateste MiOS, o schimbare surprinzatoare

Insa, cel mai probabil este vorba despre o inlocuire a batranului MIUI (interfata lor actuala), poate o incercare de a atrage clienti noi printr-un look fresh si ceva mai modern.

Nu cred ca vreun producator are curajul acesta nebunesc de a renunta la Android si de a porni la drum cu un sistem de operare nou! Nici macar Huawei nu a facut asta, telefoanele lor ruland tot acest O.S, insa unul puternic customizat.

Xiaomi pregateste MiOS, o schimbare surprinzatoare

Cert este ca denumirea “MiOS” a fost inregistrata deja in China de catre popularul producator. Inregistrarea marcii acopera o gama larga de produse si servicii, inclusiv telefoane inteligente, tablete, laptopuri si dispozitive purtabile.

Xiaomi pregateste MiOS, o schimbare surprinzatoare

Mai exista posibilitatea ca noua solutie sa fie utilizata in autoturismele electrice proprii, ei pregatesc si astfel de lansari in 2024.

Actuala interfata de utilizator a fost lansata pe 16 august 2010 si integreaza o serie de caracteristici unice si personalizari, fiind intalnita si pe subbranduri precum Poco sau Redmi.

Si este una dintre cele mai incarcate interfete, oferind utilizatorului nenumarate setari si optiuni, de multe ori chiar trebuie sa stai sa le cauti bine de tot, atat sunt de multe.

Dar nu este deloc rau ca exista si asa ceva, practic acesta este frumusetea si farmecul acestui sistem de operare. Ofera nenumarate posibilitati de customizare si multe persoane chiar cauta asa ceva. Ramane de vazut despre ce este vorba si ce vrea sa faca in continuare acest producator chinez, probabil ca noi detalii vom afla cat de curand.

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!