Connect with us

OnePlus 7 PRO primeste in sfarsit Android 12, momentan poate fi instalat de cei ce detin telefonul si aleg ca metoda aplicatia Oxygen Updater. Este utila pentru cei ce au un smartphone OnePlus si doresc sa obtina actualizari imediate si de regula, aceste actualizari vin mult mai rapid prin aceasta metoda.

Si cum detin din 2019 un astfel de telefon, nu am cum sa nu ma bucur in momentul in care aflu ca producatorul inca nu a renuntat la suportul pentru acest terminal unul foarte bun si care functioneaza si acum impecabil (exceptand mica problema a ecranului AMOLED).

OnePlus 7 PRO primeste in sfarsit Android 12

Pentru moment, nu am sa instalez Android 12 pe OnePlus 7 PRO, este o versiune beta si sunt cateva probleme cunoscute. Actualizarea are 3.3GB si ni se comunica faptul ca nu functioneaza deblocarea prin dubla atingere (functie pe care o utilizez), apare ceva lag dupa repornire, un anumit widget ar aparea pe display fara voia utilizatorului, probleme atunci cand se doreste downgrade la Android 11.

update android 12 oneplus

Insa, fiind o actualizare Open Beta, aceste mici probleme erau inevitabile. Probabil ca vor fi rezolvate in urmatoarea perioada si ca telefonul OnePlus 7 va primi un Android 12 Stabil. Iata si o parte a noutatilor aparute cu noua versiune a sistemului de operare (le-am tradus cu Google Translate):

System

  • Smart Battery Engine recent adăugat, o caracteristică care prelungește durata de viață a bateriei bazată pe algoritmi inteligenți și tehnologia de auto-restaurare biomimetică
  • Reproiectează pictogramele aplicațiilor folosind materiale noi pentru a oferi mai multă profunzime și un sentiment mai mare de spațiu și textura pictogramelor
  • Renovează aspectul paginii pe baza principiului reducerii zgomotului vizual și optimizează prezentarea textului și a culorii pentru a scoate în evidență informațiile cheie; Pictograme optimizate de pe desktop cu texturi îmbunătățite, prin utilizarea unui design inspirat de materiale nou-nouțe și unirea luminilor și straturilor
  • Reguli optimizate de blocare a mesajelor spam: adaugă o regulă pentru blocarea mesajelor MMS.

Jocuri

  • Adăugat recent stabilizatorul de frecvență a cadrelor HyperBoost end-to-end; Previzualizarea efectului vocal recent adăugată pentru a vă permite să înregistrați efectul vocii sau să vă verificați efectul vocii în timp real.

Dark mode

  • Modul întunecat acceptă acum trei niveluri reglabile, oferind o experiență de utilizator mai personalizată și mai confortabilă.

Shelf

  • Noi opțiuni de stil suplimentare pentru carduri, făcând conținutul datelor mai vizual și mai ușor de citit.
  • Acces nou adăugat la OnePlus Scout în raft, permițându-vă să căutați mai multe conținuturi pe telefon, inclusiv aplicații, setări, date media etc.

Work-Life Balance

Funcția de echilibru între muncă și viață este acum disponibilă pentru toți utilizatorii, permițându-vă să comutați fără efort între modul Muncă și viața prin intermediul setărilor rapide

WLB 2.0 acceptă acum comutarea automată a modului de lucru/viață, bazată pe anumite locații, rețea Wi-Fi și oră, aducând, de asemenea, profiluri personalizate de notificare a aplicației în funcție de personalizare.

Galerie

Galeria vă permite acum să comutați între diferite aspecte cu un gest de ciupire cu două degete, recunoscând în mod inteligent imaginile de cea mai bună calitate și decupând miniatura în funcție de conținut, făcând aspectul galeriei mai plăcut.

Canvas AOD

Canvas AOD vă aduce noi stiluri diverse de linii și culori, pentru o experiență mai personalizată a ecranului de blocare, cu imagini inspiratoare; Nou adăugat mai multe pensule și lovituri și suport pentru ajustarea culorii;

Algoritm software optimizat și recunoaștere îmbunătățită a feței pentru a identifica mai bine caracteristicile și culoarea pielii diferitelor figuri.

Accessibility

  • Categorizare optimizată a funcțiilor prin gruparea lor în viziune, auz, acțiuni interactive și general; TalkBack acceptă mai multe aplicații de sistem, inclusiv Fotografii, Telefon, E-mail și Calendar.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!