Xiaomi Yi camera de actiune ieftina si XiaoYi camera de supraveghere – Cei de la Xiaomi nu fac numai telefoane mobile sau tablete, printre gadgeturile lor se numara si cateva modele de camere de actiune sau camere de supraveghere, dispozitive pe care le gasiti pe gearbest.com la un pret bun in aceasta perioada.

Desigur ca toata lumea compara orice camera nou aparuta pe piata cu celebrul GoPro, insa uita sa-si aminteasca si de pretul celui din urma. Insa, pentru cei ce vor o camera de actiune buna cu Filmare 1080p si pret de numai 67$, Xiaomi Yi poate fi o alegere destul de buna, pretul in lei ar fi de aproximativ 268 lei. 

xiaomi-yi-action-camera Xiaomi Yi camera de actiune ieftina si XiaoYi camera de supraveghere

 

Camera foloseste un procesor Ambarella A7LS special pentru aceste tipuri de camere, un senzor de 16 MP Sony Exmor R BSI – wide 155 grade, conectivitate WiFi si aplicatie speciala pentru control, 3D noise reduction, suporta carduri de memorie de pana la 64 GB, filmeaza MP4 la rezolutie maxima 1080 si 60fps dar poate fi setata si la 30 fps sau rezolutii inferioare – chiar si slow motion 240 fps / 480p, are inclus un microfon si difuzor.

Este fabricata dintr-un material plastic rezistent, cantareste 0.050 kg, bateria este inlaturabila si este disponibila in mai multe culori.

Detalii tehnice complete si oferta AICI.

Xiaomi XiaoYi

gf Xiaomi Yi camera de actiune ieftina si XiaoYi camera de supraveghere

Este o camera de supraveghere ce costa numai 31$, camera cu protocol IP si WiFi 802.11 b/g/n ( IPV4, UDP, TCP, HTTP, RTP/RTSP, DHCP, P2P ) ceea ce inseamna ca puteti viziona in timp real imaginile inregistrate, camera avand posibilitatea de a inregistra HD sau 320 x 240 / 640 x 480 in timp real si de a transmite catre un telefon Android sau IOS, perfecta pentru monitorizarea copilului in timp real sau a altor activitati.

Are 8 LED-uri in infrarosu 940nm, slot pentru un card de memorie, zoom digital 4X, functie night vision, unghi de vizualizare larg de 110 grade, microfon incorporat, suport local cloud, Talkback  si poate fi setata sa porneasca automat.

Detalii complete AICI.

Xiaomi Yi camera de actiune ieftina si XiaoYi camera de supraveghere
CITESTE SI:  Intr-un final, apar specificatii finale si pret pentru UMIDIGI Z2 Pro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree