ZTE Nubia Z9 super telefon cu ecran edge-to-edge

Principala caracteristica a lui ZTE Nubia Z9 este grosimea marginilor ecranului de numai 0.8 mm si in afara de asta, marginile sunt transparente ceea ce creaza un efectul optic ce face ca ele sa para si mai subtiri sau chiar sa dispara complet. Pe langa rol estetic, marginea ecranului ofera si mai multe functionalitati dupa cum urmeaza. Atingerea cu 2 degete a marginilor pentru o secunda declanseaza camera foto a aparatului, iar daca vei atinge doar cu un deget, vei putea face o fotografie. Acestea sunt numai cateva dintre functiile speciale regasite pe telefonul  ZTE Nubia Z9.

ertgbvgd ZTE Nubia Z9 super telefon cu ecran edge-to-edge

Pe langa toate acestea, telefonul ZTE Nubia Z9 ce a fost lansat ieri oficial are si un design mai mult decat ok si specificatii tehnice comparabile cu cele ale telefoanelor de TOP lansate pana acum in 2015! 

CITESTE SI:  TOP 5 telefoane chinezesti pe care le-as cumpara la inceput de 2018

wergfdsf4 ZTE Nubia Z9 super telefon cu ecran edge-to-edge

Preturile in lei pornesc de la 2250 de lei pentru cea mai ieftina varianta si ajung pana la 2900 de lei in cazul versiunii de top. Preturile sunt foarte bune daca ne gandim ca ZTE Nubia Z9 are un ecran cu o diagonala de 5.2″ si rezolutie FHD, tehnologie Dolby 7.1, procesor Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810, 2GB RAM si 32 GB stocare sau varianta mai scumpa cu 3GB RAM si 64 GB stocare interna.

32r4fa ZTE Nubia Z9 super telefon cu ecran edge-to-edge

Camera foto principala este de 13 MP cu stabilizare optica, telefonul beneficiaza de senzor de amprente, masoara 8.9 mm in grosime si are un acumulator cu o capacitate de 2900 mAh.

Telefonul nu are radio FM insa este dotat cu 4G LTE, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC si conexiune microUSB v2.0.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here