Review: cablu de incarcare magnetic cu LED si lampa foto XIAOMI

Review: cablu de incarcare magnetic cu LED si lampa foto XIAOMI – Pe langa perechea de ochelari VR de la Xiaomi, cei de la tinideal.com mi-au trimis si alte gadgeturi, voi prezenta in acest articol 2 dintre ele, ramane sa revin pe viitor si cu ultimul articol al unui alt gadget la fel de ieftin. Insa, desi sunt cu un pret foarte mic, ele nu sunt chiar de slaba calitate, ba din contra. Nu prea poti asocia Xiaomi cu un produs de o calitate indoielnica.

Este vorba despre un cablu USB 2.0 magnetic si cu LED de control, plus o lampa pentru fotografiile de tip selfie sau pentru orice fel de filmare cu telefonul mobil, aceasta este produsa de catre cei de la Xiaomi.

dsc_0115

Primul pe care il prezint este acel cablu de incarcare USB magnetic, el costa numai 4.99 USD dar este destul de interesant si poate fi util in multe cazuri. Se potriveste cu absolut toate telefoanele mobile sau cu tabletele ce se incarca prin USB 2.0, dar si cu alte gadgeturi ce se pot incarca via USB.

Partea interesanta este aceea ca varful cablului se poate demonta si practic poate ramane in telefon fara sa mai fie indepartat, partea cu LED-ul USB este magnetica si se conecteaza rapid la acel varf care ramane in telefon sau in alt dispozitiv. Asa cum vedeti si in pozele de mai jos, este prevazut si cu un LED ce lumineaza verde atunci cand prin cablu trece curent electric.

CABLUL POATE FI CUMPARAT DE AICI – oferta este in franceza, insa poate fi schimbata si in limba engleza. Livrarea este gratuita si rapida, asta deoarece vine din Germania.

Iata si cateva poze explicate:

Asa arata cablul la modul general, el are 1m lungime:

dsc_0116

LED-ul de care va vorbeam, cablul este in poza de mai jos complet.

dsc_0120

Asa arata el introdus intr-un telefon:

dsc_0126

Mai jos, vedem partea care poate ramane mereu in telefon si restul cablului ce se ataseaza magnetic imediat.

dsc_0130 dsc_0131

Vedem si piesa ce ramane in telefon, ea este metalica si de buna calitate, sta fix si nu are tendinta de a iesi daca nu o fortam.

dsc_0133 dsc_0134

Asa arata telefonul cu piesa conectata:

dsc_0144

Si produsul de mai jos are transportul gratuit, este vorba de lampa cu LED-uri de la Xiaomi, un produs ce costa pe tinydeal.com 9.88 USD. Desi producatorul o promoveaza ca fiind o lampa pentru selfie, poate avea intrebuintari multiple si poate fi atasata la orice dispozitiv care are o mufa pentru casti.

Insa, avantajul este ca are acumulator incorporat si ca nu consuma bateria dispozitivului la care se ataseaza, dupa 30 de secunde de functionare se opreste singura.

In cutie, vine si cu un cablu special cu ajutorul caruia poate fi incarcata, se vede ca este un produs de calitate Xiaomi, are 9 LED-uri ce ofera lumina clada si un filtru aplicat peste ele pentru a nu deranja atunci cand se fac poze de tip selfie sau clipuri video.

Lampa poate fi intoarsa in orice pozitie, rotirea este de 360 grade. Iata mai jos si cateva poze pe cere le-am facut, poate fi cumparata de AICI (oferta este in franceza dar limba poate fi schimbata din pagina magazinului)

dsc_0147 dsc_0150 dsc_0151 dsc_0155 dsc_0156 dsc_0160 dsc_0162

Mai jos, vedem lampa echipata complet si accesoriul pentru incarcare:

dsc_0165

Sigur te intereseaza si:

Written By
More from Cosmin

Personalizare Android direct de la Google prin aplicatia myAndroid

Personalizare Android direct de la Google prin aplicatia myAndroid, este de fapt...
Read More

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *