Connect with us

100 de telefoane Nothing Phone sunt scoase la licitatie de catre fondatorul companiei, Carl Pei. Deja terminalul a fost prezentat in cadrul unui eveniment privat ce a avut loc in Elvetia (Art Basel) si aflam ca primele 100 de unitați produse vor fi scoase la licitație.

Toti banii stransi vor merge catre un fond gestionat de comunitate. Sunt disponibile numai 100 de unitati mai speciale, fiecare avand un numar de serie gravat in partea laterala. Doritorii se pot inscrie pe StockX si au posibilitatea sa liciteze. Licitatia a inceput de la 156 USD, insa a ajuns intr-un scurt timp pana la 2000 USD.

telefon nothing

Avand in vedere ca este vorba despre modele care fac parte dintr-o editie limitata, putem presupune ca se vor strange multi bani si ca fiecare smartphone din cele 100 va ajunge sa valoreze destul de mult. Cine isi doreste un telefon Nothing dar nu vrea sa aiba de-a face cu licitatii, va trebui sa astepte pana in data de 12 iulie. Atunci va fi lansat oficial.

Si tot atunci vom afla si pretul de vanzare, plus o serie de detalii tehnice. Pana acum, compania ne-a lasat sa vedem telefonul, stim cum arata, insa nu au oferit prea multe amanunte legate de specificatii. In materie de design, putem afirma ca avem in fata un smartphone interesant.Telefoane Nothing

Carcasa spate transparenta (probabil ca vor exista si alte versiuni) ce ne lasa sa vedem o serie de componente, inclusiv un ring-LED in jurul senzorilor foto, 2 la numar. Proiectul este inspirat si de catre Massimo Vignelli, cel care a proiectat harta metroului din New York. Rama fabricata din 100% din aluminiu reciclat, 50% din componentele din plastic ale telefonului fiind fabricate din materiale bio sau reciclate, aflam ca este unul dintre putinele terminale care se lauda cu aceste atuuri.

telefon nothing

„De ani de zile, am simțit că toți artiștii au părăsit industria. Tot ce ne rămâne sunt produse reci, neexcitante și derivate. Era timpul pentru o nouă abordare.” a spus Carl Pei, CEO și co-fondator al Nothing. „Telefonul (1) a fost conceput din instinct, făcând un produs pentru noi înșine și, mai important, pe care am fi mândri să-l împărtășim cu cei dragi. Abia aștept ca oamenii să înceapă să experimenteze asta.”

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *