Connect with us

2000 de euro pe un Galaxy A53 de lux plus alte oferte de telefoane premium si exclusiviste, fabricate din materiale de cea mai buna calitate si lucrate manual. Dar te-ai imputea intreba de ce sa dai 2000 de euro pe un telefon care costa de fapt 300?

Stai linistit, compania care se ocupa de customizarea acestor telefoane mobile are in oferta si produse mai scumpe, acest A53 este un caz “fericit” si este mai “ieftin”. Discutam despre firma BELLPERRE, telefoane de lux fabricate exclusiv la comanda clientului.

Telefoane de lux

2000 de euro pe un Galaxy A53 de lux plus alte oferte de telefoane

Putem admite ca sunt persoane foarte bogate si unele dintre ele chiar isi cumpara un super Samsung sau Apple, modelele cu hardware de top. Insa, mai greu de inteles de ce un client si-ar dori un mid-range de lux! Poate pentru un copil?

2000 de euro pe un Galaxy A53 de lux plus alte oferte de telefoane

Strategia este simpla. Contactezi firma si iti alegi in cel mai mic detaliu cum sa arate carcasa sau din ce materiale sa fie construita si cat aur sa aiba. De la suruburi si pana la logo-ul aplicat sau de la rama telefonului si pana la tipul de piele (multe versiuni de culoare sau imprimeuri) care imbraca carcasa. Si poti scrie pe ea chiar si “La multi ani”, ar fi un cadou extrem de pretios.

Aproape 3000 de euro costa un Samsung S22 Ultra cu stocare de 1TB!

Daca te-ai decis si vrei un smartphone unic, trebuie mai intai sa achiti un depozit de 30% din valoarea produsului. Dupa ce firma primeste acest avans, incepe sa lucreze la telefon si va tine legatura cu clientul, acesta primind inclusiv imagini din timpul lucrarilor. Dupa ce totul este gata, platesti restul de 70% si telefonul iti este expediat prin curier rapid.

telefon lux

Exista si versiunea in limba romana (bellperre.com), asta ar insemna ca accepta clienti si din tara noastra, doritori sa fie! Aceasta firma are sediul in Olanda. De notat ca tot acest proces nu include numai aplicarea unor materiale premium peste carcasa originala, se lucreaza inclusiv la un alt sasiu metalic!

3450 euro, pretul unui telefon iPhone de super lux!

lux

La mijloc ar fi un iPhone 13 PRO MAX de 1TB, la exterior totul este customizat. Si rezultatul final nu te duce deloc cu gandul la un iPhone 13 standard, va fi un smartphone unic si foarte scump. Si in acest caz, clientul isi poate alege materialele, culorile folosite, poate discuta cu prodcutatorul despre designul final, etc. Cine plateste bine, are un telefon mobil unic in lume!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!