Connect with us

Stiri despre telefoane

TOP 10 telefoane care se incarca foarte rapid, iulie 2022

Published

on

TOP 10 telefoane care se incarca foarte rapid, iulie 2022 – Este un clasament oferit de catre compania AnTuTu, cea care de regula ne informa despre performantele telefoanelor mobile. Dar si incarcarea rapida tine tot de performante, chiar daca de multe ori trecem cu vederea acest capitol.

fast charge

Sunt multe strategii de marketing pe care producatorii le folosesc, ne aduc in antentie tot felul de termeni care suna bine de tot dar in realitate nu prea fac nimic, incearca sa ne capteze atentia cu tehnologii inutile si care costa mult, lista strategiilor prin care vor sa ne faca sa le cumparam produsele fiind una lunga.

TOP 10 telefoane care se incarca foarte rapid, iulie 2022

Din fericire, incarcarea rapida nu este un termen de marketing si chiar se vede si se simte. Este una dintre functiile la care au lucrat si pentru care merita sa platim in plus. Daca acum 2 sau 3 ani ne multumeam cu 2 ore pana cand un smartphone se incarca complet, acum, in 2022, trebuie sa asteptam numai cateva minute pentru a vedea scris pe display “100%”.

Advertisement

Nu trebuie sa platim in plus o suma exorbitanta si nici nu trebuie sa ne uitam la un flagship pentru a vedea fast charge. Chiar din contra! Sunt multe terminale de top care se incarca lent, Samsung fiind unul dintre marii producatori care nu au pus un accent foarte mare pe pe incarcarea rapida a telefoanelor. Nu vor sa riste nimic si probabil ca nu doresc ca durata de viata a bateriei sa aiba de suferit.

incarcare rapida

10 telefoane care se incarca foarte rapid

Clasamentul de mai sus este oferit de AnTuTu. Observam denumirea telefonului si langa aceasta, timpul in care se incarca de la 5% la 100%, exprimat in minute si in secunde. Toate aceste telefoane suporta cel putin 120W, de de parte se remarca iQOO 10 Pro ce suporta 200W si se incarca in mai putin de 10 minute! Urmeaza:

  • IQOO 9 Pro –  14 minute si 51 sec.
  • Black Shark 5 – 14 minute si 53 sec.
  • IQOO 7 – 14 minute si 55 sec.
  • Red Magic 7S Pro  –  15 minute si 28 sec.
  • Red Magic 7 Pro Transparent Edition – 16 minute si 47 sec.
  • Realme GT Neo3 – 16 minute si 56 sec.
  • Nubia Z30 Pro – 17 minute si 41 sec.
  • Red Magic 7 Transparent Edition – 18 minute si 26 sec.
  • Xiaomi 12S Pro – 19 minute si 47 sec.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des