Connect with us

Stiri despre telefoane

300 de preturi inainte de Black Friday 2021 la eMag

Published

on

300 de preturi inainte de Black Friday 2021 la eMag – M-am gandit si anul acesta sa fac un articol in care sa va arat capturi de ecran cu preturile actuale de la eMag, adica cu cateva ore inainte ca ei sa inceapa aceasta campanie.

De ce fac acest articol? Poate puneti ochii pe un anumit produs si maine, vreti sa vedeti daca reducerea este cu adevarat reala. Recent, am pus pe cateva capturi pe Facebook, prim ele aratam cum au crescut preturile unor produse. Am stat si am cautat, am gasit.

Asta nu inseamna mare lucru, ei pot mari preturile oricand. Insa, daca le maresc inainte de Black Friday, nu este ok. Nu spun ca vor face asta, dar nu strica o serie de capturi. Retineti ca o reducere trebuie sa fie cam asa.

Advertisement

Retineti ca in toate capturile de mai jos am selectat “Livrate de eMag”. Asta pentru a nu exista confuzii. Se intampla ca un produs identic sa aiba preturi diferite, depinde de cine este vandut prin Marketplace. Deci, veti vedea in capturi (sus de tot/sau in lateral) ca am bifat “Livrate de eMag”.

Sa spunem ca astazi este Black Friday si un anumit produs costa 100 de lei, pret redus. Ei bine, acesta trebuie sa fie cel mai mic pret pe care magazinul l-a practicat in ultimele 30 de zile. In cazul in care pretul a crescut si cu un ban pe parcursul acestor 30 de zile si apoi a fost redus din nou, oferta nu mai este oferta. Asa a fost amendata si compania Altex.

eMag a anuntat deja o serie de reduceri de Black Friday, acestea sunt vizibile deja la ei pe site (un newsletter). Trebuie sa fiti logati cu conturile voastre pentru a le vedea. Mi-a atras atentia telefonul OPPO Reno 5 Lite, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Fluid Black.

Advertisement

Maine, acesta va costa 999 lei, eMag ne spune ca este redus de la 1299 lei, atat este acum. Sa fiu sincer, reducerea nu mi se pare ceva wow, poate ca acum deja este ceva mai ieftin de 1299 lei (la alte magazine). In fine, vad ca anul acesta nu mai au “produse locomotiva”. Adica unele reduceri care sa te faca sa spui “wow”. Dar poate ca vor aparea. Linkurile de sus sunt de afiliat.

Preturi inainte de Black Friday 2021 la eMag

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des