Connect with us

4 versiuni de iPhone 14, lansare in data de 13 septembrie 2022, asta ar insemna la 1 an distanta de generatia trecuta. Si chiar daca aici scriem mai mult despre telefoanele mobile cu sistem de operare Android, chiar nu avem nimic cu Apple, chiar din contra. Sunt produse premium cu dotari si specificatii la fel de premium.

Nu sunt pentru toate buzunarele, este o alta discutie. Deci, fanii Apple (multi si in Romania) ar putea asista la lansarea din 13 septembrie, start la precomenzi in 16 septembrie si livrarile, din 23 septembrie. Se zvoneste ca preturile vor fi mai mari, cel putin versiunea de top ar urma sa coste mai mult cu 100 USD fata de iPhone 13.

pret iphone 14

Vor fi 4 variante. iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro si iPhone 14 Pro Max. Primele doua vor fi mai accesibile si vor avea display de 6.1 inch, versiunile PRO urmand sa ofere un panou de 6.7 inch, toate cu un decupaj in general mai mare in comparatie cu ceea ce vedem pe majoritatea telefoanelor cu Android, tendinta in acest caz fiind de a se renunta la decupaje si camere de selfie la vedere.

4 versiuni de iPhone 14, lansare in data de 13 septembrie 2022

iPhone 14 Pro si PRO MAX ar putea sa aiba chiar doua decupaje in display, este oricum mai bine fata de clasicul notch cu care ne-a obisnuit Apple. Decupajul mai generos a aparut prima data in anul 2017, atunci producatorul prezenta iPhone X. Acelasi decupaj se pare ca va fi integrat si in modelele mai mici de iPhone 14.

Pretul acestuia ar putea pleca de la 799 USD, iPhone 14 Pro cu pret de 1099 USD si 1199 USD pentru PRO MAX. Asteptam lansarea, posibil ca pana atunci sa apara si poze reale cu aceste dispozitive, unele cu procesor A16 Bionic.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!