Connect with us

Stiri despre telefoane

5 dispozitive interesante de tip TV BOX pe lightinthebox

Published

on

5 dispozitive interesante de tip TV BOX pe lightinthebox, este vorba de acele gadeturi mici care iti transforma orice televizor normal intr-unul SMART.

In plus, ai si Android pe el, asta inseamna acces la multe aplicatii si jocuri.

Nu sunt deloc preturi mari, acestea incep de la numai 21USD si ajung pana la 150USD. Desigur, cu cat pretul este mai mare, calitatea si dotarile cresc si ele. Orium, este ceva ca pentru un pret de sub 21 de dolari sa ai un media player pe televizorul tau.

Advertisement

Iata si ofertele, sunt 5 la numar si incep cu cel mai accesibil:

SCISHION V88 TV Box

Este cel mai accesibil model, acesta este dotat cu 1 GB RAM, procesor cu 4 nuclee si sistem de operare Android 5.1 Lollipop.

Procesorul este de tip RK3229, placa grafica interata Mali 400, are 8 GB stocare interna si suporta fisiere video 4K.

Advertisement

In plus, intalnim 4 porturi USB, unul HDMI, WiFi b/g/n, mufa pentru internet, AV, SPDIF si alimentare la 5V. Oferta completa si restul detaliilor tehnice, AICI.

RK3229 Android TV Box

Acesta este urmatorul pe lista si costa putin peste 30 USD. Procesorul ramane neschimbat, tot un RK3229 cu 4 nuclee, acesta ruleaza pana la 2GHz.

In schimb, apar 2GB RAM, 16 GB stocare interna, Android Marshmallow, WiFi, Bluetooth si suport pentru carduri externe de 32GB.

Advertisement

Si el are intari USB, HDMI sau AV, oferta completa este accesibila prin acest link.

Mecool M8s pro L

Este un model si mai dotat, foloseste un procesor mai puternic si are memorie RAM in plus. Astfel, apare aici un chip Amlogic S912 cu 8 nuclee, 64 bit, 2.15 GHz.

Acest model de TV BOX are 3 GB RAM, 16 GB de stocare interna si ruleaza sistemul de operare Android 7.1 NOUGAT. Oferta completa pentru acest model, AICI.

Advertisement

Xiaomi TV Box (MDZ-16-AB)

Discutam aici despre un producator de renume, un TV BOX ce pare a fi super dotat dar ramane totusi accesibil. Desi nu ni se specifica ce fel de procesor are, aflam ca este unul cu 4 nuclee ce ruleaza pana la 2 GHz.

Este dotat si cu 2 GB RAM plus 8GB ROM, Android 6.0, sistem DTS, WiFi, Bluetooth si placa video Mali 450. Detaliile complete pentru aceasta versiune internationala, AICI.

VOYO Apollo Lake N3450

Este mai mult decat un TV BOX, este un Mini PC. Are mai de toate in carcasa de aluminiu, de la sistem de operare Windows 10 sau procesor ce ruleaza la o frecventa de 2.2 GHz si pana la 4GB RAM si 64GB stocare interna.

Advertisement

Procesorul este fabricat pe o tehnologie de 14nm, placa grafica este Intel HD, are HDMI, WiFi, stocarea este de tip SSD. Detalii complete, AICI.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Marius

    septembrie 28, 2017 at 13:54

    Multumesc Cosmin pentru inca un review folositor. Cateva mici adăugiri din experiența de utilizator de mediaplayere: Mali 450 duce 4k dar agata, Mali 400 e mult prea slab nu recomand indiferent de pret, dotare minima RAM 2G ROM 16G, mai putin in nici un caz, mai mult nu se vor observa diferente semnificative. Generatia actuala indiferent de dotari nu e pregatita pentru 4K, dealtfel nici nu sunt inca foarte mult filme 2160p. Daca doriti sa faceti un upgrade la mediaplayerul pe care il aveti, asteptati generatia viitoare, daca nu aveti un media player, luati acum – sunt ieftine. 🙂
    … si inca ceva, aveti grija ca mediaplayerul sa aiba placa de retea gigabit (1000 Mbps), altfel va trebuie sa-l conectati cu cablu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des