Connect with us

Stiri despre telefoane

TOP produse adaugate la favorite pe eMag

Published

on

TOP produse adaugate la favorite pe eMag – Este un top prezentat chiar de catre magazin, eu nu am niciun produs adaugat la favorite si nici nu obisnuiesc sa fac asta. Stiu ca sunt persoane care mai procedeaza asa inainte de Black Friday sau cu ocazia altor campanii.

Si unele se mai plang ca le dispar acele produse din lista, motivele nefiind cunoscute. Probabil ca cei ce se ocupa de platforma eMag pot vedea sau au o statistica referitoare la preferintele utilizatorilor. Topul lor contine mai multe categorii de produse. In acest articol, ma voi lega numai de telefoane si de televizoare.

Produse adaugate la favorite pe eMag – telefoane mobile

Ceva interesant in dreptul telefoanelor mobile, sunt 49 de produse in aceasta categorie (inclusiv ceasuri sau bratari sport). Interesant este (conform lor) ca cel mai adaugat produs la favorite este un telefon mobil Huawei Y6P, Dual SIM, 64GB, 4G, Midnight Black. Asa o fi oare? Sa speram ca este pe bune… (599 lei).

Advertisement

Apoi, este un Samsung A52s (1679 lei) si un Redmi Note 9 PRO la 1099 lei. Urmeaza tot un Huawei ;), dar de data aceasta este un smartwatch cu pret de 394 lei, Watch GT2e. Pe ultima pozitie la telefoanele mobile favorite, este un Poco X3 PRO cu pret de 1359 lei.

Ne uitam putin si la televizoare, sa vedem ce preferinte au clientii magazinului eMag. Aici, Samsung domina primele 4 pozitii, in total sunt 82 de produse. Primul favorit costa 1699 lei si este unul cu o diagonala de 108cm. Pe pozitia 5, intalnim un Star-Light (brand eMag), televizor ce costa 699 lei si are o diagonala de 80cm.

Daca acest top adaugat chiar de pe eMag este pe bune, inseamna ca in materie de televizoare, cele mai dorite sunt cele Samsung. Dar intalnim si produse Horizon, LG sau JVC. Ne putem ghida oare dupa aceste statistici si sa credem ca aceste produse vor avea cele mai bune reduceri de Black Friday 2021?

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des