Acasă Firmware Allview A5 Smiley Update Android Oficial Allview

A5 Smiley Update Android Oficial Allview

16

A5 Smiley Update Android Oficial Allview

Ziua si cate un update de la Allview…astazi a venit randul telefonului A5 Smiley ce primeste o actualizare oficiala a sistemului de operare.

Procedura de update se realizeaza prin OTA motiv pentru care recomand conectarea si descarcarea fisierelor prin intermediul unei retele WiFi. 

Fiind un update oficial, nu veti pierde garantia telefonului. Avantajele acestui update conform Allview sunt urmatoarele: imbunatatire stabilitate software, imbunatatire traduceri, actualizarea APN-urilor si remedierea unor bug-uri minore.

Tutorialul si restul informatiilor necesare AICI

546454545t A5 Smiley Update Android Oficial Allview

16 COMENTARII

  1. Salut! Am pornit si eu wi-fi-ul si m-am trezit cu update pe ecran. Fara sa ma intrebe ceva a inceput sa se downloadeze, iar in momentul in care i-am dat INCEPE a disparut si nu a instalat nimic. Iar acum cand ii dau sa il downloadeze, progresul ramane la 0% orice as face. Stie cineva ce pot face?

  2. Din pacate nu reusesc. Solutia asta e sa apelez la ei, dar speram sa il pot rezolva mai repede, pentru ca am inteles ca dupa update nu ar mai fi problema accea cu procentajul bateriei si descarcarea brusca. Multumesc pentru raspuns.

  3. Am reusit pana la urma! A pornit, dar totul a tinut de noroc, nu a fost nimic logic in instalarea acestui update.Ramane sa vedem daca a schimbat ceva in bine.

  4. Am cumparat un a5 SMILEY cu android 4.4.2 la pachet de la DIGI si am avut o problema cu el la baterie si mi-au schimbat-o dar au facut si resoftware si am 4.2.2 sv13.
    Cand dau update la aplicatia OTA imi spune ca “your target doesn’t support over the air”.
    Imi recomanda careva ceva??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here