Acasă Stiri Android Si Noutati Ce Sunt Telefoanele Romanesti, Episodul 3

Ce Sunt Telefoanele Romanesti, Episodul 3

14
nofollow

Ce Sunt Telefoanele Romanesti, Episodul 3

Allview, E-Boda, Serioux, Utok si Evolio sunt firme din Romania ce importa telefoane mobile si tablete din China sau alte tari exotice si le vand sub brand propriu.

Nimic iesit in comun daca ne gandim ca este o practica des intalnita in multe tari. Ba este o practica buna as putea spune deoarece inseamna concurenta iar concurenta inseamna preturi mici.

Am mai facut 2 articole pe teme asta, dar pe masura ce apar noi modele va prezint acum episodul 3 in care am sa va arat cateva din modelele proaspat lansate sub brand romanesc impreuna cu telefonul original.

La ce va pot fi de folos aceste informatii? Pur si simplu ca o curiozitate sau daca detineti vreun model va puteti inspira cu privire la root, cwm sau custom ROM.

UTOK Dorel = Tonaite Xv

12fg653ey543ew Ce Sunt Telefoanele Romanesti, Episodul 3

Allview X2 Twin  = Cherry Mobile Excalibur

2as Ce Sunt Telefoanele Romanesti, Episodul 3

Allview P7 Seon = Gionee GPAD G5

df4 Ce Sunt Telefoanele Romanesti, Episodul 3

Allview X2 Soul Mini = Gionee Elife S5.1

766 Ce Sunt Telefoanele Romanesti, Episodul 3

Evolio Neos = Xolo Q600s

3434 Ce Sunt Telefoanele Romanesti, Episodul 3

Serioux Amber = SKY Devices 5.0Q HD

fg7654w Ce Sunt Telefoanele Romanesti, Episodul 3

Allview P6 Energy = Gionee Marathon M3 (detalii)

Serioux Amethyst = Mediacom Pad X 550 u

341 Ce Sunt Telefoanele Romanesti, Episodul 3

 Allview Viper S 4G = Gionee GN 715987 Ce Sunt Telefoanele Romanesti, Episodul 3

14 COMENTARII

  1. O mica rectificare : Mediacom nu e producator, ci un fel de “Oliu” de pe italieni. Am avut o tableta prestigio care era sora de rebranding cu una de la Mediacom.

  2. din cate am aflat Allview X2 Twin mai e gasit si sub marca XOLO Hive 8X-1000 (cred ca asta e produsul original) si sub numele de Infinix Zero X50 si Fly IQ4511 Tornado diferind memoria ram intre 1 si 2 GB si camera, memoria interna la Onfinitix e de 16 GB, camera de 13, 2gb ram (nu-s sigur la rami)

  3. Eu nu as recomanda la nimeni produsele Allview, multe probleme iar daca ajungi la service in garantie numai probleme, timp pierdut, nervi tocati si ramai cu problemele nerezolvate. Multa intelepciune, nu intodeauna pretul mic este si cea mai buna optiune, in final constati ca te costa mult mai mult .

  4. Produsele Allview unele sunt OK, altele lasa de dorit, am o problema cu un a5 smiley cu mufa micro USB, sm fscut gresala sa il duc la aia de la RDS care cica lar fi dus la servicce, ma suna ei ca cica nu l-am folosit corspunzator asa ca tre sa platesc reparatia, da’ nici macar nu-l trantisem. Asa ca am cumparat un incarcatot universal de baterii si cand vreau sa-l incarc scot bateria si o pun in incarcator, dureaza camm 6 ore dar…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here