baterie

Accesorii bune pentru telefonul mobil – stabilizare video

Accesorii bune pentru telefonul mobil - stabilizare video

Nu sunteti multumiti de pozele sau clipurile video realizate cu telefonul vostru mobil? Este o problema destul de raspandita, majoritatea telefoanelor nu se bucura, din pacate, de senzori cu stabilizare optica.

In acest articol, am prezentat cateva modele de telefoane care au senzori cu stabilizare optica. Tot in acel tabel, veti intelege si ce inseamna asta dar si cum functioneaza.

Accesorii bune pentru telefonul mobil - stabilizare video

Daca nu ai un astfel de telefon, te poti folosi de accesoriile speciale, acestea te vor ajuta sa capturezi clipuri video cat mai naturale si poze clare, insa nu doar atat.

La ora actuala, pe piata, sunt mai multe dispozitive care te vor ajuta, preturile sunt pentru toate buzunarele. Insa, daca vrei si calitate, preturile pornesc cam de la 90USD.

Aceste gadgeturi seamana cu niste selfie stick-uri, insa sunt mai complexe si mai performante.

Inainte de vedea ofertele, iata si cum functioneaza un astfel de dispozitiv, observam si rezultatele, inainte si dupa folosirea lui.

Cei de la tomtop.com au in oferta mai multe modele, am sa va prezint numai doua:

1 – Zhiyun Smooth-Q 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer

Accesorii bune pentru telefonul mobil - stabilizare video

Este compatibil cu telefoanele Android sau Apple, diagonala lor trebuie sa fie cuprinsa intre 3.5 si 6″. Acest dispozitiv are un sistem de stabilizare activ pe trei axe si butoane pe maner pentru controlul diferitelor functii. Are un corp metalic, acumulator de 2000 mAh si este disponibil in mai multe culori. Controlul telefonului se realizeaza fara cabluri, suporta si functii de panorama, time lapse, face tracking, control orizontal sau vertical, etc.

Restul detaliilor tehice si oferta de pret – AICI.

2 – FeiyuTech SPG

Accesorii bune pentru telefonul mobil - stabilizare video

In mare, nu difera foarte mult fata de modelul prezentat anterior, insa costa o idee mai mult. Are aceleasi functii si este compatibil cu telefoanele Android sau cele ce ruleaza pe platforma iOS. Si el are un sistem de stabilizare activ pe trei axe si butoane pe maner pentru controlul diferitelor functii, baterie incorporata, este disponibila inclusiv o aplicatie dedicata. Vine la pachet inclusiv cu o telefomanda prin Bluetooth!

Restul detaliilor tehice si oferta de pret – AICI.