Connect with us

Legend LED EE-T32 face parte din oferta magazinului eMAG si cred ca poate primi cu usurinta titlul de cel mai ieftin televizor nou din Romania, pretul depaseste putin borna celor 400 lei. Ecranul nu este chiar mic, as spune aproape ideal pentru o sifragerie a unui apartament clasic. Din pacate, nu este SMART.

Asta inseamna ca ne vom multumi numai sa privim canalele TV disponibile (daca avem si ce sa vedem interesant acolo…) sau ar mai fi o solutie, sa conectam un Chromecast prin HDMI sau un TV BOX, este ideea cea mai fericita pentru a-l face inteligent.

Acesta este cel mai ieftin televizor de 81cm, Legend LED EE-T32

Dar cine produce aceste televizoare “Legend”. Pare a fi un mister, nimeni nu spune exact si nu este exclus ca acest brand sa aiba produse identice cu alte nume, eticheta si logo-ul sa difere. Sunt multe fabrici in China care fac asta. Le spui ce vrei, le dai un logo si ei iti fac produsul, unul similar cu altele existente pe piata, dar alta denumire.

Acesta este cel mai ieftin televizor de 81cm, Legend LED EE-T32

Cercetand putin pe alibaba.com, am aflat ca nu este exclus ca in spatele acestui “Legend” sa se afle Guangzhou LINGXI Electronics Technology Co., Ltd. Acest televizor dispune de un ecran cu diagonala de 81 centimetri si este un model Non Smart TV. Ecranul foloseste tehnologia LED, oferind o claritate a imaginii in format HD. Modelul a fost lansat pe piata in anul 2018 si are culoarea neagra.

In ceea ce priveste interfetele, televizorul este echipat cu 1 port USB, 3 porturi HDMI, 1 mufa Jack de 3,5 mm, 1 conector SCART, 1 conector RF, 1 conector D-sub de 15 pini, 1 conexiune S/PDIF, 1 slot CI+ si 1 intrare AV. Caracteristicile video includ o rezolutie de 1366 x 768 pixeli si un tuner digital integrat compatibil cu DVB-C si DVB-T.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *