baterie

iHunt se extinde in aproape toata Romania si prin magazine fizice

iHunt se extinde in aproape toata Romania si prin magazine fizice

Compania iHunt, este deja prezenta la nivel global. Nu este un secret, cu ajutorul internetului, poti fi prezent oriunde. Conteaza insa si magazinele fizice, cele in care clientul intra si iti poate vedea produsul, eventual si testa.

La acest capitol, iHunt a lucrat mult in ultima perioada. In octombrie 2019, scriam un articol tot despre acest subiect, era vorba atunci despre primele magazine fizice, 5 la numar.

Acum, la inceput de 2020, vorbim despre 51 de magazine, in aproape toate regiunile tarii. Inlcusiv in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Bacau sau in alte orase mai mari.

iHunt se extinde in aproape toata Romania si prin magazine fizice

iHunt Technology a fost infiintata in anul 2015 si este producator sub brand propriu si importator de telefoane mobile si echipamente electronice. Aflata in plina ascensiune pe piata locala, compania romaneasca iHunt Technology, tinde sa devina cel mai mare importator direct de telefoane mobile chinezesti bazat pe diversitate din Romania.

iHunt se extinde in aproape toata Romania si prin magazine fizice

In momentul actual, brandul iHunt este în top 3 branduri de telefoane mobile cu capital romanesc avand o pondere pe piaţa autohtona tot mai mare ( 0.1% în 2015/ 0.4% în 2016/ 0.8% în 2017).

Si in plus, sunt lideri de piata in materie de telefoane rugged, modele ce fac parte din seria Strong. Cel mai recent din aceasta serie, este iHunt S10 Tank PRO 2020.

Tot la inceput de 2020, au intrat in stoc mai multe modele clasice, iHunt i2, iHunt i3 si iHunt i5. Un alt telefon nou este si iHunt Alien X Lite PRO 2020. iHunt este primul magazin online și brand de electronice listat la Bursa de Valori București pe piața Aero.

Printre produsele sub brand propriu, putem enumera telefoanele mobile (clasice, smartphone, rezistente), baterii externe, periute de dinti electronice, cantare inteligente, aspiratoare SMART, etc.

Despre avantajele partenerilor iHunt, puteti citi AICI.