Connect with us

Stiri despre telefoane

iHunt se extinde in aproape toata Romania si prin magazine fizice

Published

on

Compania iHunt, este deja prezenta la nivel global. Nu este un secret, cu ajutorul internetului, poti fi prezent oriunde. Conteaza insa si magazinele fizice, cele in care clientul intra si iti poate vedea produsul, eventual si testa.

La acest capitol, iHunt a lucrat mult in ultima perioada. In octombrie 2019, scriam un articol tot despre acest subiect, era vorba atunci despre primele magazine fizice, 5 la numar.

Acum, la inceput de 2020, vorbim despre 51 de magazine, in aproape toate regiunile tarii. Inlcusiv in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Bacau sau in alte orase mai mari.

Advertisement

iHunt Technology a fost infiintata in anul 2015 si este producator sub brand propriu si importator de telefoane mobile si echipamente electronice. Aflata in plina ascensiune pe piata locala, compania romaneasca iHunt Technology, tinde sa devina cel mai mare importator direct de telefoane mobile chinezesti bazat pe diversitate din Romania.

In momentul actual, brandul iHunt este în top 3 branduri de telefoane mobile cu capital romanesc avand o pondere pe piaţa autohtona tot mai mare ( 0.1% în 2015/ 0.4% în 2016/ 0.8% în 2017).

Si in plus, sunt lideri de piata in materie de telefoane rugged, modele ce fac parte din seria Strong. Cel mai recent din aceasta serie, este iHunt S10 Tank PRO 2020.

Advertisement

Tot la inceput de 2020, au intrat in stoc mai multe modele clasice, iHunt i2, iHunt i3 si iHunt i5. Un alt telefon nou este si iHunt Alien X Lite PRO 2020. iHunt este primul magazin online și brand de electronice listat la Bursa de Valori București pe piața Aero.

Printre produsele sub brand propriu, putem enumera telefoanele mobile (clasice, smartphone, rezistente), baterii externe, periute de dinti electronice, cantare inteligente, aspiratoare SMART, etc.

Despre avantajele partenerilor iHunt, puteti citi AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ion C.

    ianuarie 14, 2020 at 23:32

    Looool, a început să pocnească toată țara și nu știam de ce.
    Mersi că m-ai lămurit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des