Connect with us

Stiri despre telefoane

Acumulator extern puternic la pret avantajos

Published

on

Acumulatoarele externe cunoscute si ca “powerbanks” sunt utile cand plecati pentru mai mult timp de acasa si vreti sa aveti energie suplimentara pentru telefonul sau tableta voastra. Acestea pot sa asigura si pana la de 2 ori durata de viata a bateriei telefonului.

De dimineata am gasit un acumulator extern, puternic si la un pret mai mult decat decent. Nu este produs de un brand recunoscut dar oferta este demna de luat in seama iar daca planificati vacante, camping si calatorii lungi va recomand sa aveti asa ceva la voi.

Oferta este de la magazinul Altex iar acumulatorul extern se numeste PROMATE reliefMate-5 si are o capacitate de 5300 mAh, acesta costa doar 50,94 lei redus cu 40% de la pretul initial. Are un singur port USB care poate fii folosit la incarcarea oricarui dispozitiv.

Advertisement

Atentie, pentru unele dispozitive este necesar un cablu adaptor dar la majoritatea telefoanelor si tabletelor nu este nevoie doar de un cablu cu mufa mini USB Type B

Oferta este limitata ca stoc si in timp, asa ca daca doriti acest acumulator comandati-l de aici.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des