Connect with us

Stiri despre telefoane

iPhone SE 4 cel mai ieftin Apple din 2023?

Published

on

iPhone SE 4 cel mai ieftin Apple din 2023?

iPhone SE 4 cel mai ieftin Apple din 2023? Da, am putea spune asta, insa depinde mult daca producatorul va dori sa-l lanseze anul acesta si daca va respecta traditia. Mai exact, sa aduca un telefon pentru fanii Apple, dar unul cu pret mai mic.

Da, conform unor informatii aparute recent, Apple se pregateste sa lanseze o noua versiune a modelului iPhone SE, cunoscut in acest moment sub numele de cod “Ghost”. La ora actuala, un SE 3 poate fi cumparat din Romania la un pret ce sare putin de 2000 lei.

iPhone SE 4 cel mai ieftin Apple din 2023?

Informatiile indica faptul ca noul model SE va adopta o varianta modificata a carcasei iPhone 14. Doua schimbari majore sunt anticipate: un buton de actiune multifunctional si un port USB-C, ultimul fiind probabil o conformare la viitoarele reglementari europene. Aceste modificari sugereaza o adaptare continua a Apple la cerintele de piata si legislative.

Advertisement

Va fi lansat un iPhone SE 4?

O alta schimbare importanta ar putea fi la nivelul camerei. Sursele sugereaza ca modelul iPhone SE  4 ar putea avea o camera de 48 de megapixeli. Totusi, designul exact al proeminentei camerei ramane un mister, cu cel putin cinci designuri diferite fiind in discutie.

iPhone SE 4 cel mai ieftin Apple din 2023?

 

Se asteapta sa adopte un panou OLED derivat din modelul iPhone 14. Un alt detaliu de notat este inlocuirea Touch ID cu Face ID ca mijloc principal de identificare biometrica, ceea ce reprezinta un salt tehnologic considerabil pentru linia SE.

Advertisement

Este semnificativ faptul ca Apple isi testeaza propriul modem 5G intern, numit “Sinope”, pe acest model. Acest lucru sugereaza ca iPhone SE 4 nu va fi doar un “test bed” tehnologic, ci un model de masa cu o arhitectura interna avansata.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des