Acasă Stiri Android Si Noutati Adevarul Despre Corning Gorilla Glass

Adevarul Despre Corning Gorilla Glass

1

Adevarul Despre Corning Gorilla Glass

Sticla protectoare dezvoltata de catre firma Corning este intalnita pe majoritatea telefoanelor mobile existente pe piata, chiar si pe cateva modele de tableta.

Si Allview sau alte firme ce importa telefoane si le rebranduiesc au in dotare telefoane cu aceasta sticla minune. Cei de la xdadevelopers au facut un clip in care testeaza ecranul unui telefon Samsung protejat de Gorilla Glass, simuland diverse conditii de utilizare.

Rezultatul il veti vedea in clipul de mai jos si veti afla daca sau nu este numai o strategie de marketing. Personal am avut si am telefon cu aceasta protectie si spun fara indoiala ca Gorilla Glass este o protectie ce merita toti banii.

In prezent exista pe piata varianta Corning Gorilla Glass 3 si in curand cei de la Corning vor prezenta generatia cu numarul 4.

Test Corning Gorilla Glass

Reclama Corning Gorilla Glass generatia 4

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here