Acasă Stiri Android Si Noutati LA MULTI ANI, 2015! Un An Nou Fericit!

LA MULTI ANI, 2015! Un An Nou Fericit!

1

LA MULŢI ANI, 2015! Un An Nou Fericit!

Androidro.ro a implinit pe 29 decembrie 2 ani de zile, 2 ani pe care nu ar fi putut sa-i implineasca fara voi, cei ce cititi zilnic acest website.

In numai 2 ani de zile a reusit de sa sparga bariera celor 5000 de vizitatori zilnic si chiar mai mult. La inceput, sincer nici nu speram la asemenea statistici! Insa, am incercat sa fac din acest proiect unul de calitate, am spus lucrurilor pe nume, am criticat si am laudat acolo unde a fost cazul.

Androidro.ro este cu siguranta singurul website din Romania dedicat in proportie de peste 90% telefoanelor si tabletelor aflate sub brand romanesc, fie ca se numesc Allview,Evolio, E-Boda, Utok sau Serioux.

Si uite asa am ajuns locul 1 (sursa:trafic.ro)

Untitled LA MULTI ANI, 2015! Un An Nou Fericit!

 

Si promit ca pe viitor acest site sa va aduca si mai multe informatii utile, stiri proaspete si tutoriale interesante din lumea Android!

Multumesc inca o data celor ce viziteaza si citesc zilnic acest site, celor peste 3600 de prieteni prezenti pe Facebook si doresc tuturor un 2015 de 2015 ori mai bun fata de 2014!

LA MULTI ANI !!!

5654redgv LA MULTI ANI, 2015! Un An Nou Fericit!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here