Acasă Stiri Android Si Noutati Alfawise H96 Mini TV Box, cateva pareri si o reducere de pret

Alfawise H96 Mini TV Box, cateva pareri si o reducere de pret

0
nofollow

Alfawise H96 Mini TV Box, cateva pareri si o reducere de pret oferita de catre magazinul gearbest.com. Acest dispozitiv are un pret bun acum, costa sub 60 USD si specificatiile tehnice nu sunt deloc rele.

Tot cei de la gearbest.com mi-au trimis un model de TV Box de la Xiaomi, va fi primul gadget de acest fel testat de androidro.ro.

Alfawise H96 Mini TV Box vine la pachet si cu un cadou, toate comenzile vor primi un suport pentru montarea in perete.

alfawise h96 mini tv box, cateva pareri si o reducere de pret

Un astfel de echipament iti poate transforma un televizor obisnuit intr-un Smart TV, unul cu Android Nougat capabil de multe. Filme, poze, jocuri, browser, YouTube si acces la magazinul de aplicatii.

Are un procesor Amlogic T962E destul de raspandit pe astfel de dispozitive, un quad core de tip ARM Cortex-A53. Exista la bord si 2GB RAM plus 16GB capacitate de stocare interna.

Sunt prezente si 2 porturi USB, HDMI IN sau HDMI OUT, conectivitate WiFi 802.11 b/g/n/ac (dual band/5GHz) si mufa RJ 45 pentru cablu de retea, asta in cazul in care nu exista conexiune WiFi.

Alfawise H96 Mini TV Box alfawise h96 mini tv box, cateva pareri si o reducere de pret
Alfawise H96 Mini TV Box

Alfawise H96 Mini TV Box dispune si de o conectivitate Bluetooth4.0 , sunet 5.1, decodare video 4K in formatele H.263, H.264, H.265, HD MPEG4 dar si alte functii pe care le vedeti in aceasta pagina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here