Connect with us

Alfawise H96 Mini TV Box, cateva pareri si o reducere de pret oferita de catre magazinul gearbest.com. Acest dispozitiv are un pret bun acum, costa sub 60 USD si specificatiile tehnice nu sunt deloc rele.

Tot cei de la gearbest.com mi-au trimis un model de TV Box de la Xiaomi, va fi primul gadget de acest fel testat de androidro.ro.

Alfawise H96 Mini TV Box vine la pachet si cu un cadou, toate comenzile vor primi un suport pentru montarea in perete.

Alfawise H96 Mini TV Box, cateva pareri si o reducere de pret

Un astfel de echipament iti poate transforma un televizor obisnuit intr-un Smart TV, unul cu Android Nougat capabil de multe. Filme, poze, jocuri, browser, YouTube si acces la magazinul de aplicatii.

Are un procesor Amlogic T962E destul de raspandit pe astfel de dispozitive, un quad core de tip ARM Cortex-A53. Exista la bord si 2GB RAM plus 16GB capacitate de stocare interna.

Sunt prezente si 2 porturi USB, HDMI IN sau HDMI OUT, conectivitate WiFi 802.11 b/g/n/ac (dual band/5GHz) si mufa RJ 45 pentru cablu de retea, asta in cazul in care nu exista conexiune WiFi.

Alfawise H96 Mini TV Box

Alfawise H96 Mini TV Box

Alfawise H96 Mini TV Box dispune si de o conectivitate Bluetooth4.0 , sunet 5.1, decodare video 4K in formatele H.263, H.264, H.265, HD MPEG4 dar si alte functii pe care le vedeti in aceasta pagina.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *