Connect with us

Allview A5 LITE, backup firmware ROM oficial, nu se pierde garantia si asta cel putin teoretic deoarece daca ne apucam acasa sa rescriem softuri, intotdeauna ne expunem si la riscuri. De la anularea garantiei si pana la defectarea telefonului. Asta inseamna ca rescrieti aceste fisiere pe propria raspundere si numai daca stiti ce faceti.

Tot teoretic, nu este greu sa rescrii un soft pe un telefon Allview sau pe unul cu MediaTEK, am sa va pun la dispozitie si cateva tutoriale la modul general.

0-a5-lite

Allview A5 LITE este un telefon ieftin si nu prea dotat:

3G: UMTS 900/2100MHz
Display 4″, 800x480px
CPU: Dual Core 1GHz
GPU: Mali 400MP
GPS, WiFi Direct
Android™ 5.1, Lollipop
Camera principala: 5MP, LED Flash
Camera frontala 0,3MP
Memorie RAM: 1GB
Memorie Flash: 8GB
Suporta card microSD de pana la 128GB
Baterie: Li-ion 1400mAh
Tethering prin WiFi si Bluetooth
Bluetooth 4.0

  • Un tutorial video la modul general in care puteti afla cum se instaleaza un ROM pe un telefon cu procesor MediaTEK asa cum este P6 Energy Mini, aveti AICI.
  • Tutoriale rescriere IMEI, aveti AICI – poate fi util deoarece in functie de metoda de rescriere de soft aleasa in SP Flash Tools, puteti pierde codurile IMEI. Acestea se pot rescrie simplu, nu este nevoie de root, codul IMEI se mentine pe telefon pana la primul hard reset apoi operatiunea trebuie repetata.
  • Descarca acest firmware pentru P6 Energy Mini de AICI, parola: 678270

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *