Acasă Stiri Android Si Noutati Allview aduce televizoare Smart TV cu Android

Allview aduce televizoare Smart TV cu Android

9

Allview aduce televizoare Smart TV cu Android, asta se intampla dupa ce au semnat un contract cu Google pentru a lansa sub brandul propriu smart tv-uri cu sistem de operare Android.

Pe piata televizoarelor LCD au intrat in luna octombrie, atunci au lansat o serie de modele, insa acelea nu sunt de tipul Smart TV. Incepand cu luna decembrie, compania va comercializa televizoare smart cu Android TV și Google Assistant integrat, fiind și singurul brand din Europa care are un contract semnat cu Google in acest sens. Comunicatul oficial Allview, mai jos:

“Incheierea contractului este o recunoaștere din partea Google pentru Allview, în ceea ce privește capacitatea pe care brandul autohton a demonstrat-o pe zona de integrare Android în mai multe tipuri de produse.

Allview anunța astfel ca, începand cu luna decembrie, va comercializa televizoare smart cu Android TV și Google Assistant integrat, fiind și singurul brand din Europa care are și un contract semnat cu Compania Google în acest sens.

Permanent ne dorim să oferim tehnologie avansată la prețuri accesibile. Televizoarele smart cu Android vor schimba perspectiva utilizatorilor, oferind acestora conținutul și aplicațiile dorite, în meniuri organizate special pentru a fi extrem de accesibile. Utilizatorul va avea la dispoziție Netflix instalat, certificat și disponibil din prima secundă de funcționare, alături de YouTube și Google Play Games”, a spus Lucian Peticilă, managerul general al Allview.

La acest moment, doar 60 de modele de televizoare din întreaga lume sunt certificate de Google, iar câteva dintre acestea au fost dezvoltate de brandul Allview.

Decizia reprezentanților Allview de a deveni jucator pe piața de televizoare inteligente cu Android face parte dintr-o strategie mai ampla, în cadrul careia aceștia dezvolta și noi funcționalități pentru AVI, unicului asistent vocal în limba romana. Allview își propune ca în anul 2019 sa devina brandul european cu cel mai are numar de televizoare certificate Google.”

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

9 COMENTARII

  1. “Incheierea contractului este o recunoaștere din partea Google pentru Allview…”

    ….dar mai ales o recunoaștere din partea Allview pentru Google, ceea ce reprezintă repararea unei mari nedreptăți și creșterea explozivă a acțiunilor Alphabet…

  2. “La acest moment, doar 60 de modele de televizoare din întreaga lume sunt certificate de Google, iar câteva dintre acestea au fost dezvoltate de brandul Allview.” Ce zici Frantz? Pe bune? Ai impresia daca pe segmentul de telefoane cei de la – noview – au pacalit foarte multi cetateni, pe segmentul TV-urilor crezi ca va fi la fel ? In acesta multitudine de marci, de la preturi rezonabile la segmentul High, de ce mi-as cumpara un asfel de ciuruc ? Nu le mai dati atata importanta, vremurile acestora au trecut. Incet si sigur, segmentul – telefonie “de la firma de renume care colaboreaza direct cu cei de la Google” o sa se dizolve. P.S. Sunt posesorul a 2 tel. marca allview/noview: Viper si un X3 Soul Plus. Vreun Update cum fac acele firmele serioase care-si respecta clientii, cei care au dat bani pe aceste produse? Ca doar nu le-au primit moca. Sa fim seriosi…

  3. Nu știu ce o să iasă din asta… dar mie nu îmi miroase a bine. Daca prețul lor era sub cele de la brandurile consacrate mai ziceam că merită dar nu va fi așa. Vor fi niste petarde cu preț de Smart TV:)

  4. Am tot citit despre intentile celor de la Allview in a avea cele mai multe TV-uri din Europa certificate de Google si nu pot decat sa-i felicit. Si daca in acest moment sunt singurii de pe continent care se pot lauda cu aceasta certificare, atunci cool. Astept cu nerabdare sa pot testa noile TV-uri cu android sub brand autohton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here