Connect with us

Stiri despre telefoane

Allview isi lanseaza gama de televizoare. Iata preturi, dotari si pareri

Published

on

Asistam astazi la o noutate, cei de la Allview lanseaza o serie de televizoare. Putem spune totusi ca este o noutate numai pe jumatate, la inceputul anilor 2000 mai erau pe piata televizoare cu logo Allview.

Acum, este totusi ceva diferit, discutam despre tehnologie mult mai noua si mai performanta. Sunt disponibile deja pe site-ul oficial nu mai putin de 5 modele diferite, diagonale de la 24” (60 cm) si pana la 49” (123 cm). Preturile pornesc de la 499 lei si ajung la 1699 lei.

Modelele cele mai scumpe au rezolutie 4K UHD plus soundbar incorporat in afara de cel mai ieftin, toate vin la pachet cu un Google Chromecast, cadou. Cele doua categorii de televizoare aduc tehnologii avansate, menite sa îmbunatațeasca experiența vizuala a utilizatorului.

Advertisement

“O noua experiență audio-vizuală cu televizoarele LED de 43” si 49”, cu rezoluție 4K UHD si Soundbar încorporat. Bucură-te de calitatea imaginii prin funcțiile integrate: “Content Adaptive Backlight Control”, “Motion Adaptive Noise Reduction” și “Video Line Broken Artifact Detection And Removal”!. Televizoarele LED beneficiază de tehnologia Ultra Clear, oferind utilizatorului o experiență de cinema, la el acasă. SoundBar-ul încorporat este menit să completeze percepția autentică de tip Home Cinema prin funcția “Surround Sound” și tehnologia “Speaker Guard” împreună cu amplificatorul dedicat (clasa D) „Texas Instruments”, incintele acustice de tip bass reflex și cele patru difuzoare.

“Televizoarele din categoria LED de 24”, 32”, 40”, cu rezoluții de până la FullHD , le oferă utilizatorilor imagini vii și detalii excelente prin integrarea funcțiilor “Motion Adaptive Noise Reduction”, “Content Adaptive Noise Reduction”, “Dynamic Contrast Enhancement” și “Motion-Adaptive Comb Filter”.

În plus, televizoarele dispun de funcția “Auto TimeShift”, prin care utilizatorul poate revedea o secvență anterioară printr-o simplă apăsare “Play/Pause” și poate opta între a continua de la acel moment vizionarea sau pentru a relua transmisiunea în timp real.”

Advertisement

Spre oferta completa.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
9 Comments

9 Comments

 1. Alin

  octombrie 3, 2018 at 10:19

  Banuiesc ca sunt rebranduite. Ai idee de cine sunt fabricate display-urile ?

 2. Marius

  octombrie 3, 2018 at 11:28

  Am observat la Tv de 32″ rezolutia ecranului ii HD, in comparatie cu cele de 24″ si 40″ care sunt Full HD. de ce oare ?

  • Cosmin

   octombrie 3, 2018 at 12:34

   Cred ca pentru un pret mai mic. Este un TV cu o diagonala populara…

 3. Bunea Robert

  octombrie 3, 2018 at 14:21

  Sunt foarte interesante, dar la cel de 32″ nu mi se pare a fi o alegere buna rezolutia aceea.

 4. Bunea Robert

  octombrie 3, 2018 at 14:22

  Oricum televizoarele sunt foarte ok, preturile lor sunt bune, aici nu am nimic de zis.

 5. Bunea Robert

  octombrie 3, 2018 at 14:26

  Cosmin, intr-adevar este o diagonala populara, dar la rezolutia asta se pot observa destul de usor pixelii. Oricum televizorul pare a fi destul de destept si cred ca pretul cerut este unul ok.

 6. Minescu Ionel

  octombrie 4, 2018 at 13:16

  Imi place ce vad, chiar daca nu sunt Smart par destul de interesante.

 7. Minescu Ionel

  octombrie 4, 2018 at 13:19

  Sunt curios cum se aude acel soundbar.

 8. Vlad R

  decembrie 20, 2018 at 14:34

  Arata chiar fain, si impreuna cu un Chromecast devine mult mai interesant. Astept cu nerabdare si cateva Tv-uri smart de la Allview.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des