Acasă Tablete Allview Allview AX501Q inca o tableta ieftina cu 3G lansata pe plan local

Allview AX501Q inca o tableta ieftina cu 3G lansata pe plan local

3
nofollow

Allview AX501Q – Dupa ce au mai lansat inca 2 telefoane ieri, cei de la Allview mai lanseaza si o tableta, nu foarte impresionanta ce-i drept insa acceptabila datorita pretului corect, care nu mi se mai pare chiar atat de umflat, dar pana la urma vorbim despre o tableta slab dotata.

Allview AX501Q este numele device-ului cu ecran de 7 inch, 1 GB RAM, procesor quad-core de 1,3 GHz si camera de 2MP.

Cum tablete se afla pe moarte as spune, probabil noua lansare nu este foarte incitanta, vremea tabletelor a cam trecut iar daca la inceput acestea se vindeau ca painea calda acum nu mai este cazul de asa ceva iar acest nou model nu prea cred ca va schimba lucrurile, insa cred ca este destul de bine ca nu sunt inca trase pe linia moarta aceste dispozitive.

56 Allview AX501Q inca o tableta ieftina cu 3G lansata pe plan local
Pe partea de design nu prea am ce spune, sunt aceleasi linii si acelasi detalii ca la multe alte modele, corpul este facut aparent din plastic, pe partea din spate avem camera de 2 MP, nu foarte performanta as crede eu, langa ea intalnim un LED Flash si difuzorul principal al tabletei.

Pe partea din fata intalnim inca o camera de 2MP, insotita din nou de un LED Flash si difuzorul pentru apeluri.

Acest model dispune si de bluetooth, suport pentru gesturile inteligente, conectivitate 3G – deci vom putea folosi o cartele SIM, mai exact MicroSIM prin care putem efectua apeluri sau intra pe internet tableta avand si difuzor + microfon speciale pentru apeluri. Pe partea din dreapta avem slot-urile pentru cardul MicroSD si pentru cartela SIM iar in partea de sus gasim jack-ul pentru casti si un port Micro USB pentru incarcare.

Allview AX501Q Allview AX501Q inca o tableta ieftina cu 3G lansata pe plan local
Allview AX501Q

Specificatile complete pentru tableta Allview AX501Q le vedeti aici:

[komper pid=179 category=1]

eeee Allview AX501Q inca o tableta ieftina cu 3G lansata pe plan local

Cum este un model nou si accesibil plus 3G, Allview AX501Qprobabil ca va primi ceva atentie insa ramane de vazut cum vor primii si clientii acest produs deoarece stim cate s-au intamplat cu Allview si speram sa isi curete reputatia in curand deoarece toti am avea de castigat, per total o tableta destul de interesanta dar asta strict pentru pretul cerut, adica 350 de lei cat costa pe site-ul oficial al celor de la Allview si cu siguranta ca in oferta magazinelor va fi ceva mai ieftina, posibil sa o vedem si la operatorii de telefonie mobila la oferta impreuna cu un abonament de date, poate chiar gratuita!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here