Acasă Stiri Android Si Noutati Allview E3 Sign Review Video Youtube

Allview E3 Sign Review Video Youtube

2

Allview E3 Sign Review Video Youtube – Allview E3 Sign, cel mai recent telefon aflat sub brand romanesc a fost lansat oficial si vine cu cateva functii interesante si noi cel putin pentru telefoanele “romanesti”.

Noutatile ar fi senzorul infrarosu ce poate transforma telefonul intr-o telecomanda pentru diverse aparate electrocasnice si poate cel mai interesant aspect al telefonului, prezenta unui scanner de amprente cu ajutorul caruia puteti securiza datele stocate pe telefon. Telefonul are un pret bun (999 lei)avand in vedere cele enumerate anterior impreuna cu memoria RAM de 2GB, cea interna de 16GB si procesorul quad core de 1.3 GHz.

t4y6

Fiind un telefon proaspat, inca nu exista vreun review pe plan local pentru Allview E3 Sign, insa, dat fiind faptul ca E3 Sign este practic un rebrand al telefonului XOLO Q2100 am sa va prezint in cele ce urmeaza cateva clipuri video cu acest model de telefon, clipuri in care il puteti vedea in diverse ipostaze cum ar fi: unboxing, review sau diverse teste de benchmark.

 Specificatii tehnice compete Allview E3 Sign:

4jerAlte detalii legate de acest telefon Allview cu senzor de amprente aici.

2 COMENTARII

  1. Interesanta partea cu senzor de amprenta. iti ofera mai multa siguranta. telefonul e frumos, impunator ca design. Insa nu e ca flagshipul lor, PRO-ul….

  2. Dacă pe partea de soft va fi la fel customizat ca restul de telefoane Allview, probabil o sa se miște greoi. Păcat ca cei de la Allview nu dau mai multa importanta softului. Părerea mea e ca ar trebui sa limiteze numărul lansărilor foarte dese, cred ca au o lansare la 2-3 luni și sa încerce sa facă ceva pe partea de soft. Ori sa lase Android standard ori sa își optimizeze interfață lor. E păcat ca un device frumos precum X2 soul, care pe hârtie are o configurație bună, sa se miște cu atât de mult lag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here