Instalare CWM Recovery Pe Allview A5 Quad – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa instalati o versiune customizata a modului recovery pe Allview A5 Quad.

La ce va este utila o versiune customizata de CWM recovery pe Allview A5 Quad? In primul rand pentru a instala o versiune customizata a sistemului de operare Android sau pentru a instala diverse aplicatii sau launchere customizate ce nu se gasesc in magazinul oficial de aplicatii Google Play.

Pentru a face asta, trebuie mai intai sa descarcati versiunea de cwm recovery de AICI, apoi din Google Play aplicatia cu care veti instala acest CWM.

Instalati apoi pe telefon aplicatia Mobileuncle mtk Tools si apoi copiati pe un card de memorie extern noul cwm recovery.

CITESTE SI:  Si Allview P7 PRO primeste o actualizare firmware

Deschideti apoi aplicatia si navigati in meniul – recovery update. Acolo va aparea fisierul pe care l-ati copiat pe cardul de memorie. Il selectati (nu alt fisier ce va poate aparea acolo) si va incepe instalarea noului mod recovery. Instalarea va dura cateva secunde! La final, veti fi intrebat daca doriti sa reporniti telefonul in modul recovery.

34rf Instalare CWM Recovery Pe Allview A5 Quad

Puteti alege sa reporniti aparatul in acest mod sau daca nu, puteti reintra oricand in meniul acestei aplicatii si sa reporniti telefonul Allview A5 Quad in CWM.

4 COMENTARII

  1. am nevoie de ajutor , am instalat cum ai zis tu , a mers si cand sa-mi dau reboot , doar reboot n-am facut nimic alt ceva , mi-a aparut logo-ul de la allview si ata , nu s-a m-ai aprins , dc? Si ce pot sa-i fac sa-si revina?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord