Instalare CWM Recovery Pe Allview A5 Quad

Instalare CWM Recovery Pe Allview A5 Quad – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa instalati o versiune customizata a modului recovery pe Allview A5 Quad.

La ce va este utila o versiune customizata de CWM recovery pe Allview A5 Quad? In primul rand pentru a instala o versiune customizata a sistemului de operare Android sau pentru a instala diverse aplicatii sau launchere customizate ce nu se gasesc in magazinul oficial de aplicatii Google Play.

Pentru a face asta, trebuie mai intai sa descarcati versiunea de cwm recovery de AICI, apoi din Google Play aplicatia cu care veti instala acest CWM.

Instalati apoi pe telefon aplicatia Mobileuncle MTK Tools si apoi copiati pe un card de memorie extern noul cwm recovery.

Articolul continua dupa reclama:

Deschideti apoi aplicatia si navigati in meniul – recovery update. Acolo va aparea fisierul pe care l-ati copiat pe cardul de memorie. Il selectati (nu alt fisier ce va poate aparea acolo) si va incepe instalarea noului mod recovery. Instalarea va dura cateva secunde! La final, veti fi intrebat daca doriti sa reporniti telefonul in modul recovery.

CITESTE SI:  Allview A5 Ready ROM original, backup firmware Marshmallow

34rf

Puteti alege sa reporniti aparatul in acest mod sau daca nu, puteti reintra oricand in meniul acestei aplicatii si sa reporniti telefonul Allview A5 Quad in CWM.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Nokia 3310 relansat la MWC 2017, iata pret si specificatii tehnice

Nokia 3310 relansat la MWC 2017, iata pret si specificatii tehnice pentru...
Citeste tot

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *