Acasă Telefoane Allview Allview E4 se va lansa oficial curand, iata noi detalii

Allview E4 se va lansa oficial curand, iata noi detalii

4

Allview E4 se va lansa oficial curand, iata noi detalii – Allview E4 este deja prezent in oferta celor de la DigiMobil (pret 899 lei) asa cum anuntam de curand, dar el se va lansa oficial curand si va ajunge cel mai probabil si in oferta magazinelor online de profil.

Am primit o imagine teasing de la Allview ce ne prezinta detalii despre noul telefon, Allview E4, in special detalii despre ecranul sau. Astfel, tehnologia On-Cell asigura introducerea touchscreen-ului (suprafata senzoriala) in structura LCD-ului, acesta nemaifiind o componenta separata, adaugata deasupra display-ului. Aceasta contribuie la reducerea semnificativa a grosimii ansamblului touchscreen-display, la o structura mai usoara, la redarea de culori naturale, ofera unghiuri mai bune de vizualizare si elimina reflexiile optice din interior. In oferta celor de la Digi apare si modelul E4 Lite, banuiesc si ca acest model va avea parte de o lansare oficiala in curand.

 

Allview_E4_ON-CELL Allview E4 se va lansa oficial curand, iata noi detalii

Allview E4 are ecran de 5″, IPS LCD HD, procesor octa core 64bit, 16GB stocare interna si 2GB RAM, acumulatorul avand o capacitate de 2100 mAh si camera foto principala cu un senzor de 13MP. Sistemul de operare este Android 5.0 Lollipop.

Mai multe detalii despre Allview E4 aflati AICI.

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here