baterie

eMag s-a suparat! Fara transport gratuit la eMag, sub 1500 lei!

eMag s-a suparat! Fara transport gratuit la eMag, sub 1500 lei!

eMag s-a suparat! Fara transport gratuit la eMag, sub 1500 lei! Recent, scriam un articol legat de taxa de 5 lei pe care eMag a introdus-o in toamna anului 2019. Este vorba de taxa ce se aplica celor ce nu platesc cu cardul.

Ei bine, eMag nu se opreste aici si mareste valoarea comenzii minime pentru care un client beneficia de transport gratuit. Daca pana acum limita era de numai 250 lei, la inceput de 2020, au marit-o pana la 1500 lei, o crestere substantiala!

Mai exact, daca vrei sa cumperi ceva ce costa sub 1500 lei, trebuie sa achiti in plus, taxa de livrare de 14.99 lei. Si daca nu platesti pe loc cu cardul, vei plati nu mai putin de 19.99 lei.

Nici macar daca te duci in showroom, nu mai exista livrare gratuita, trebuie sa achiti 5 lei, identic si in cazul celor care aleg acele dispozitive de tip Easybox.

Toate acestea sunt valabile pentru produsele vandute si livrate de catre eMag, restul partenerilor au regulile lor. Deci, orice ai cumpara de pe eMag (livrat de eMag) la un pret de sub 1500 lei, trebuie sa platesti taxa.

In cazul coletelor mai voluminoase, taxa se achita chiar daca respectiva comanda depaseste 1500 lei. Daca tot nu ati inteles nimic, am facut o simulare de comanda.

1 – Plata cu cardul-> Am ales un telefon mobil ce costa 1249 lei si pe langa aceasta suma, daca platesc cu cardul, trebuie sa achit si transportul plus taxele de procesare. In total, 14.99 lei.

eMag s-a suparat! Fara transport gratuit la eMag, sub 1500 lei!

2 – Plata ramburs (la curier)- > In acest caz, pe langa pretul produsului, observam cum mai trebuie sa scoatem din buzunar, inca 19.99 lei:

eMag s-a suparat! Fara transport gratuit la eMag, sub 1500 lei!

Nu comentez decizia lor, dar cred ca mai ok ar fi fost ca spre exemplu, cei ce platesc cu cardul, sa aiba parte de o reducere, oricat de mica ar fi fost ea. Asa, taxe peste taxe, nu stiu cat de ok suna…

Oricum, eMag este lider in Romania pe acest segment si clienti vor exista mereu!