Connect with us

Stiri despre telefoane

Allview intra pe piata masinilor electrice cu CityZEN, pret si dotari

Published

on

Allview bifeaza o noua etapa incepand de astazi si dupa o serie intreaga de produse, iata ca lanseaza acum un alt autoturism, dar de data aceasta unul electric, o masinuta mai mica ce poate fi condusa de la 16 ani. Este vorba despre CityZEN.

Stim deja ca nu este primul lor autoturism, mai au in oferta si modelul Skywell, dar de dimensiuni mult mai mari. CityZEN, o masina electrica destinata in principal traficului urban si deplasarilor extraurbane scurte, care poate fi condusa de la 16 ani.

Lansarea marcheaza extinderea activitatii Allview cu o noua linie de business, ALLVIEW AUTO, care isi propune sa ofere solutii de mobilitate sustenabila si accesibila.

Advertisement

allview auto cityzen

Lucian Peticila, CEO-ul Allview, a declarat ca deschiderea unei noi linii de business reprezinta o evolutie naturala a companiei, care in cei peste 20 de ani de activitate s-a adaptat la tendintele globale. CityZEN este prezentat ca o optiune ideala pentru soferii incepatori, elevii de peste 16 ani, cupluri sau ca al doilea vehicul al unei familii.

Marketing Managerul Allview a mentionat ca modelul electric a fost prezentat in diferite contexte inainte de lansarea oficiala, primind reactii pozitive, ceea ce intareste convingerea ca modelul va avea un loc important pe piata.

Video oficial – Allview CityZEN

Advertisement

CityZEN ofera dotari de segment superior, ramanand accesibil. Printre caracteristicile sale se numara un sistem unic de camere cu vedere panoramica 360 grade, centru de infotainment cu doua ecrane de 10.25″, comenzi pe volan, airbag sofer, caroserie cu intarituri din otel, sistem de detectare a presiunii pneurilor, selector de viteze cu treapta SPORT, portbagaj voluminos de 816 litri, inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie si oglinzi retrovizoare electrice.

Conform unui studiu Goldman Sachs, distantele zilnice parcurse in majoritatea tarilor variaza intre 40 si 60 km. CityZEN, cu un consum de 8 kW/100km si o autonomie de pana la 170 km WLTP in ciclu urban, acopera aceste distante.

La exterior, CityZEN se remarca printr-un design atractiv, dimensiuni compacte si culori urbane. Interiorul este incapator si stilizat, asortat cu exteriorul masinii. Masina electrica beneficiaza de 5 ani garantie pentru baterie si 24 luni garantie comerciala. Cred ca am gasit si ce este la baza, cititi aici daca sunteti curiosi.

Advertisement

Modelul va avea un pret de vanzare de 7990 EUR (TVA inclus), pret valabil cu programul Rabla Plus, in conditiile mentinerii valorii voucherului oferit in 2023.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des