Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi Redmi K40 are 3 camere foto, poster oficial

Published

on

Numai cateva zile ne mai despart de aparitia unui telefon mult asteptat, este vorba despre Xiaomi Redmi K40. Il vom vedea in magazine incepand cu data de 25 februarie 2021, posibil ca in aceasta primavara sa ajunga inclusiv in Romania.

Seria aceasta va cuprinde mai multe modele, inclusiv un PRO, toate urmand a fi dotate cu cel mai puternic procesor disponibil pentru telefoanele mobile, Snapdragon 888. Diferenta ar urma sa fie data de camere, memorie RAM si alte mici detalii.

Aceasta informatie trebuie tratata cu ceva rezerve, sunt publicatii care sutin ca numai PRO-ul se va bucura de SD888, in timp ce K40 ar trebui sa integreze un Snapdragon 870. Informatii oficiale exista, acestea ne confirma Android 11, o baterie de 4500 mAh cu incarcare ultra rapida si un ecran AMOLED.

Advertisement

Xiaomi Redmi K40

Xiaomi Redmi K40

Acest display va avea senzorul de amprenta integrat, camera pentru pozele de tip selfie urmand a fi amplasata in centru. Se astepta si un Redmi K40S, el urmand a fi cel mai ieftin telefon al acestei noi serii.

Posterul de mai sus este unul oficial si putem admira o silueta destul de eleganta, modulul camerelor foto fiind si el destul de interesant si de bine integrat. Pana vom afla detalii legate de acesti senzori si de eventualele dotari precum OIS sau zoom optic, aflam ca in total, sunt 3 la numar.

Printre acestia, putem vedea si un alt orificiu, in curand vom afla care este rolul lui. In materie de preturi, zvonurile ne spun de 320 USD pentru Xiaomi Redmi K40 si 470 USD / PRO-ul.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des