Acasă Telefoane Allview Allview lanseaza modelul P7 PRO, iata pretul si primele pareri legate de...

Allview lanseaza modelul P7 PRO, iata pretul si primele pareri legate de telefon

0

Allview P7 PRO este telefonul lansat oficial astazi, 20 septembrie 2016 si este un terminal cu dorari medii dar cu un design destul de ok, imi place mai ales carcasa din spate care are o curbura interesanta. Este sau se vrea un upgrade pentru modelul P6 PRO, telefon lansat acum aproape un an, mai exact in noiembrie 2015.

Noul P7 PRO pastreaza diagonala si rezolutia modelului anterior, insa are in plus mai mult RAM si mai multa stocare interna, atat P6 PRO cat si acest P7 PRO au parte de conectivitate TDD si FDD, este interesant ca telefonul lansat astazi costa fix cat cel lansat anul trecut, adica 699.00 lei, asta direct pe allview.ro

12

La prima vedere, smartphone-ul P7 PRO atrage atentia prin design-ul glossy, realizat din materiale inovatoare, cu maxima atentie pentru detalii. Stralucirea merge insa mai departe de aspectul exterior, prin specificatii datorita carora utilizatorii se pot bucura de viteze surprinzatoare, uitand astfel de plictiseala, intarzieri sau sincope in rulare, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Allview P7 PRO are 2GB memorie RAM si procesor cu 4 nuclee, Android Marshmallow, sunet DTS Sound, mod special pentru cei mici, suport pentru gesturile inteligente si este compatibil cu reteaua Digi Mobil, mai bine spus cu reteaua 4G a lor.

1515

Pretul nu pare mare la prima vedere si spun asta mai ales ca asa cum spuneam si anterior, el a fost lansat cu un pret identic cu al modelului anterior, model ce era mai slab dotat si probabil ca acest P7 PRO va avea un pret cu 50 sau 100 de lei mai mic in momentul in care va ajunge si in oferta magazinelor online. Nu avem insa un senzor de amprente, telefonul este destul de gros pentru cei 9 mm ai sai, asta in conditiile in care nu vorbim despre o baterie generoasa, observ si o banda neagra destul de lata in jurul ecranului, asta am vazut numai in imaginile de prezentare, posibil ca ea sa nu existe in realitate si per ansamblu, pare un telefon destul de ok.

13

Pana atunci, vedeti mai jos specificatiile sale tehnice si notele pe care eu le-am acordat acestui telefon, note bazate pe raportul dintre performantele tehnice si pret.

[aps_product id=”38674″]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here