Acasă Firmware Allview Allview P4 eMagic, stock backup ROM Firmware Lollipop

Allview P4 eMagic, stock backup ROM Firmware Lollipop

9
nofollow

Allview P4 eMagic, stock backup ROM Firmware Lollipop – Iata un nou backup al unui telefon Allview oferit de un prieten androidro.ro caruia-i multumesc pe aceasta cale deoarece acoperim astfel aici pe site o gramada de versiuni customizate sau stock pentru telefoanele Allview si toate fisierele le puteti vedea AICI.

De data asta este vorba de Allview P4 eMagic si acest fisier este un backup oficial si original, nu este modificat si nici rootat, este un backup facut de pe un telefon nou si asta inseamna ca nu veti pierde garantia acestui telefon, insa este posibil sa pierdeti codurile IMEI si astfel nu veti mai putea folosi reteaua de telefonie mobila.

Vestea buna este ca puteti rescrie rapid codurile IMEI, cu sau fara acces root, foarte important este sa aveti codurile IMEI scrise undeva inainte de a va apuca sa rescrieti acest backup ROM pe Allview P4 eMagic. Aveti AICI tutoriale de rescriere IMEI.

555 Allview P4 eMagic, stock backup ROM Firmware Lollipop

Aveti nevoie de un Allview P4 eMagic cu bateria incarcata si driverii instalati corespunzator pe PC.

Driveri PC MediaTEK

Tutorial rescriere firmware Allview cu ajutorul SP FLASH TOOLS

STOCK ROM pentru Allview P4 eMagic, AICI

Retineti ca veti pierde datele personale de pe telefon (contactele in caz ca sunt salvate in memoria interna, mesajele SMS, muzica, poze, filme, aplicatii, jocuri, etc) este recomandat sa conectati inainte telefonul la PC si sa va salvati datele personale! Pentru rescrierea acestui firmware, NU folositi prelungitoare USB sau dispozitive de tip HUB USB, va sfatuiesc sa conectati direct telefonul la PC prin cablul cu care a venit el.

Dupa rescriere, telefonul va avea sistemul de operare proaspat instalat si va trebui sa va repuneti contul Google si restul datelor, va fi practic un telefon nou la nivel de sistem de operare!

ATENTIE, RESCRIETI PE PROPRIA RASPUNDERE!

9 COMENTARII

  1. SALUT AM INSTALAT Allview P4 eMagic, stock backup ROM Firmware Lollipop
    Ssi dupa ce sa terminat procesul de instalare am scos cablu usb si am pornit telefonul.

    Problema este ca a ramas ecranul alb ca o lanterna se aude sunetul de pornire.

    Am gresit ceva oare ? ajutama sa rezolv problema MULTUMESC..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here