Acasă Telefoane Allview Allview X3 Soul Lite si Allview X3 Soul Style, lansare oficiala pe...

Allview X3 Soul Lite si Allview X3 Soul Style, lansare oficiala pe 28 iunie

2

Allview X3 Soul Lite si Allview X3 Soul Style sunt deja anuntate oficial si vor fi incepand cu data de 28 iunie 2016 cele mai noi telefoane cu Android aduse in tara de catre compania Allview, atunci cand  se vor lansa oficial si vom sti clar specificatiile tehnice, voi incerca sa caut si eventual sa gasesc ce modele au la baza aceste telefoane noi, posibil ceva de la Gionee.

UPDATE – Review Allview X3 Soul Lite

Avem deja Allview X3 Soul, X3 Soul Mini, X3 Soul PRO si in curand vom avea si Allview X3 Soul Lite plus Allview X3 Soul Style, vor fi 5 modele la numar si probabil ca se vor opri in acest an cu X3, probabil vor reveni anul viitor sau mai pe la sfarsitul anului cu un Allview X4 Soul!

67

Despre Allview X3 Soul Style mai stim cate ceva deoarece am primit informatii si chiar am publicat recent un articol, vom avea un senzor de amprente, design unibody, ecran HD si posibil un procesor octacore si cred ca va fi mai slab decat restul modelelor din gama X3 lansate pana acum.

Noul Allview X3 Soul Lite va fi un “lite” asa cum ne dam seama insa din denumirea lui si cred ca nu va diferi foarte mult fata de X3 Soul la design insa cu siguranta platforma pe care va rula va fi una mai slaba, posibil totusi un octacore si 2GB RAM deoarece stim deja ca telefoanele cu aceste specificatii s-au ieftinit foarte mult in ultima vreme.

X3 Soul Style

Cam atat pentru moment si revin in momentul in care vom sti preturile pentru Allview X3 Soul Lite si Allview X3 Soul Style.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here