Acasă Firmware Allview Allview P5 Quad backup stock firmware

Allview P5 Quad backup stock firmware

6
nofollow

Allview P5 Quad backup stock firmware – Acesta este un backup stock ROM Android 4.2.1 Jelly Bean pentru telefonul Allview P5 Quad, backup ce poate fi restaurat din CWM in caz ca telefonul vostru nu mai functioneaza asa cum trebuie. Poate fi util si celor ce doresc numai sa extraga diferite fisiere sau aplicatii speciale pentu acest model de telefon. Retineti ca urmati tutorialul pe propria raspundere!

Fisierul are 450 de MB si este in format zip. Pentru a-l instala pe telefonul Allview P5 Quad acest rom, procedati in felul urmator:

werf Allview P5 Quad backup stock firmware

-Descarcati arhiva ce contine fisierele de AICI

-Copiati versiunea de firmware pe cardul de memorie, fara sa o dezarhivati

-Opriti telefonul si reporniti-l in modul recovery apasand tastele volum sus si power in acelasi timp.

-In modul recovery va deplasati cu butoanele de volum sus sau jos si cu butonul power executati comanda.

-Alegeti din sectiunea advanced si executati: wipe dalvik cache – wipe battery stats, apoi din meniul principal mounts and storage – mount system – mount data – format system – format cache – format data -reboot recovery.

-Asteptati ca telefonul sa reporneasca in modul recovery si continuati: wipe data/factory reset –  install zip from sdcard – choose zip from sdcard (alegeti fisierul descarcat si transferat pe card si instalati-l) 

-Asteptati ca noul firmware sa se instaleze si la sfarsit executati comanda – reboot system now.

Asta a fost tot! Primul boot poate dura ceva mai mult decat in mod normal.

6 COMENTARII

  1. Salut ,as vrea sa stiu daca ai vreun custom rom cu android 4.4 pentru acest telefon deoarece cei de la allview au uitat de acest model.
    Multumesc!

  2. Buna , mi-am Buggat telefonul Allview P5 Life , nu pot sa fac factory reset , e rootat , am bagat in el un card de 32 si am bagat din greseala Google Play , + , Mail , Services , Wi-Fi – ul imi pica din minut in minut , si nu stiu ce sa fac , crezi ca ar merge ROM-ul asta pe el? daca da ce riscuri sunt?

  3. salut. am virusat telefonul din gresala si acum incerc sa il fac sa functioneze din nou. porneste dar apare ceva care sa dau ok si nu ia ok . am vrut sa il resoftez ddar eu nu gasesc sectiunea advanced fac exact cum spui tu dar nu este . intru in modul recoveri si nimic , ce pot face ? multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here