Cum instalezi recycle bin pe telefon sau tableta

Cum instalezi recycle bin pe telefon sau tableta – Recycle Bin sau mai popular in limba noastra “cos de gunoi” o functie extrem de utila dar pe care sistemul de operare Android nu o are implementata din pacate. Daca ai sters o poza, o melodie, un clip sau orice alt tip de fisier, sunt sterse permanent si nu mai poti sa le recuperezi asa cum faci pe calculatorul personal.

34rtgsv

Dar cu ajutorul acestei aplicatii, fisierele pe care le stergi nu sunt sterse permanent ci plasate in “cosul de gunoi”astfel incat ai acces la ele in permenenta si le poti recupera. Daca doresti, poti goli cosul dar fisierele vor fi sterse permanent si nu vor mai putea fi recuperate. In mare parte functioneaza la fel ca pe PC.

Dumpster Image & Video Restore –descarca– este aplicatia ce poate face toate astea, o aplicatie ce poate fi descarcata gratuit si ce promite ca poate restaura chiar si programele pe care le-ai dezinstalat dar le vrei inapoi.

CITESTE SI:  TOP 15, cateva dintre cele mai bune aplicatii ale anului 2016!

Nu necesita acces root, conexiune la internet si suporta aproape orice tip de fisier. Eu am instalat-o pe telefonul meu si va ofer cateva capturi de ecran cu meniul si interfata acestei aplicatii utile pentru telefon sau tableta cu Android.

Nu este singura aplicatie de tip recycle bin din Google Play dar este cea mai completa si are peste 1 milion de descarcari si o deimensiune de 5MB.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Cum Treci De Nivele La Candy Crush Saga

Daca de multe ori in timp ce jucai Candy Crush Saga ai...
Citeste tot

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *