Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Cum instalezi recycle bin pe telefon sau tableta

Cum instalezi recycle bin pe telefon sau tableta

1
nofollow

Cum instalezi recycle bin pe telefon sau tableta – Recycle Bin sau mai popular in limba noastra “cos de gunoi” o functie extrem de utila dar pe care sistemul de operare Android nu o are implementata din pacate. Daca ai sters o poza, o melodie, un clip sau orice alt tip de fisier, sunt sterse permanent si nu mai poti sa le recuperezi asa cum faci pe calculatorul personal.

34rtgsv Cum instalezi recycle bin pe telefon sau tableta

Dar cu ajutorul acestei aplicatii, fisierele pe care le stergi nu sunt sterse permanent ci plasate in “cosul de gunoi”astfel incat ai acces la ele in permenenta si le poti recupera. Daca doresti, poti goli cosul dar fisierele vor fi sterse permanent si nu vor mai putea fi recuperate. In mare parte functioneaza la fel ca pe PC.

Dumpster Image & Video Restore –descarca– este aplicatia ce poate face toate astea, o aplicatie ce poate fi descarcata gratuit si ce promite ca poate restaura chiar si programele pe care le-ai dezinstalat dar le vrei inapoi.

Nu necesita acces root, conexiune la internet si suporta aproape orice tip de fisier. Eu am instalat-o pe telefonul meu si va ofer cateva capturi de ecran cu meniul si interfata acestei aplicatii utile pentru telefon sau tableta cu Android.

Nu este singura aplicatie de tip recycle bin din Google Play dar este cea mai completa si are peste 1 milion de descarcari si o deimensiune de 5MB.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here