Allview P6 Pro, oficial firmware Android Lollipop backup – Am sa va pun la dispozitie in cele ce urmeaza sistemul de operare oficial, cel cu care vin toate telefoanele Allview P6 Pro, versiunea oficiala WE169_DW_L017 – P6_Pro_SV23.0 –  full_we169-user 5.1 LMY47D.

Este bine de stiut si de avut acest backup, valabil pentru cei ce au deja acest telefon sau pentru cei ce doresc sa-l cumpere, retineti totusi ca instalati acest firmware pe propria raspundere!

Il puteti restaura daca ati incercat un custom ROM si nu v-a multumit, daca aveti fisiere corupte, daca ati sters din aplicatii sau ati facut ceva modificari care impiedica sistemul de operare sa functioneze corect! Acest firmware nu este rootat si nici nu trebuie instalat pe alt model de telefon, fie el Allview!

45 Allview P6 Pro, oficial firmware Android Lollipop BACKUP

Descarcati fisierele firmware pentru P6 PRO de AICI.

Aplicatia SPMD poate fi descarcata de AICI.

Instalarea se face folosind aplicatia speciala pentru MediaTEK, SP MDT, insa aceleasi rezultate le puteti avea si cu SP Flash TOOLS.

19 COMENTARII

  1. A instalat cineva firmwarul ? Merge ? Daca merge trimiteti-mi si mie instrucțiuni cum se updateaza pe email.

  2. salut,nu stiu cum sa-l instalez,mai exact cum pun telefonu in download mode sal recunoasca calculatorul

  3. Salutare! Sunt interesat de un backup pentru prima versiune de Android, L07 sau chiar si L20(ultima). Multumesc!

  4. Vreau sa multumes in primul rand admin-ului pentru acest firmware,dupa o solicitare la cei de la allview mi-au spus ca “rom-ul stock al produselor nu poate fi oferit” si sa il trimit in service pentru schimbarea soft-ului,adica sa astept vre-o doua saptamani sa mi-l schimbe ceea ce mi se pare o prostie,in loc sa il fac eu in cateva minute sa astept atata dupa ei, asa ca am descarcat acest firmware si l-am instalat in 10 minute si am rezolvat tot,este foarte simplu de instalat cu SP Flash TOOLS,proceda-ti exact ca in acest tutorial https://www.androidro.ro/tutorial-video-android-folosirea-aplicatiei-sp-flash-tools-instalare-firmware/ !

  5. o problema am resoftat telefonul si acum nu mai am imei, am incercat n-spemii de programe ptr imei si nimic. ma puteti ajuta? sau detine cineva un recovery ptr el? cel standart abia intra si e tota haotic este zob. cwm sau twrp ptr el

  6. Imi poae da cineva pasii de instalare va rog.. ? nu stiu cum s il pun ca sa mi-l recunoasca pc-ul. un tutorial ceva sau doar pasii

  7. Am pe site si tutorial de rescriere firmware cu spflash tools, tutorial video. Vezi sa l pui in usb debugging si sa ai driverii mediatek instalati.

  8. Salut. Vă rog, îmi poate spune cineva mai exact cum se instalează driverele calumea și cam tot ce ar trebuii să fac să îl pot resofta? Nu mă pricep așa bine.. Adică am instalat driverele am pus telefonul pe usb debbuging dar nu mi-l recunoaște. Mă puteți ajuta..dacă nu cer prea multe..?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree