Acasă ROOT Allview Cum faci root pe telefonul Allview P6 Pro cu Kingroot 4.8.0

Cum faci root pe telefonul Allview P6 Pro cu Kingroot 4.8.0

16

Cum faci root pe telefonul Allview P6 Pro cu Kingroot 4.8.0 – Puteti face root pe telefonul Allview P6 Pro cu Lollipop numai daca instalati si rulati aplicatia Kingroot 4.8.0, adica varianta lansata in ianuarie 2016!

Retineti totusi ca veti avea succes daca incercati de mai multe ori, din prima este foarte posibil sa nu reusiti sa faceti root pe acest model de telefon. Este foarte posibil sa pierdeti garantia acestui telefon Allview, urmati procedura pe propria raspundere.

In mare, este foarte simplu de rootat acest telefon, tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati Kingroot 4.8.0 in format apk., apoi sa copiati aplicatia in memoria telefonului (daca ati descarcat-o pe PC) sa instalati si sa o rulati pe telefon! Inainte, trebuie sa bifati din meniu “surse necunoscute” metoda prin care veti da posibilitatea telefonului sa instaleze si alte aplicatii ce nu provin din magazinul de aplicatii Google Play.

 

 

16 COMENTARII

  1. deci merge root-ul cu kingroot. probleme sunt doar dupa instalarea de super sume.

    am reincercat. si crapa la restartul din sume. inainte de tercerea asta. mergea totul perfect.

  2. Rootarea o faci cu scopul de a muta din aplicații pe card. Dacă nu poți muta la ce te mai apuci?
    Aplicațiile de care te folosești pt. asta nu recunosc decât supersu.
    Iar dacă așa sta treabă nu poți fi numit pretențios ca vrei supersu. Pentru asta ai rootat.

  3. eu nu ptr asta am rootat, ca am x2 soul pro. am rootat, si mereu rootez, pentru a putea sa fiu stapanul telefonului si al aplicatiilor din telefon. nu sa ma limiteze el pe mine la nivel de ce aplicatii imi baga allview pe gat. sa pot dezinstala ce vreau eu. nu stiu cat de mare este memoria la telefonul vostru. eu am alt telefon 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here