baterie

Allview S-Tube Si S-Bass Difuzoarele Bluetooth

Allview S-Tube Si S-Bass Difuzoarele Bluetooth

Firma Allview isi imbunatateste saptamana asta oferta si anunta lansarea pe piata nu a unei tablete sau telefon ci 2 modele de difuzoare Bluetooth.

S-Tube este un dispozitiv pe care trebuie sa-l achizitionezi daca vrei un sunet bun fara cabluri acesta avand difuzor incorporat bluetooth si o raza de actiune de 10 m.

S-Tube vine cu un suport inclus ce iti permite sa atasezi cu usurinta tableta sau telefonul.

 

Dispozitivul este disponibil in mai multe culori disponibile: Chrome Gun,Red Soft Touch,White Pearl sau Silver Metalic,are o intrere auxiliara de 3.5 mm si o putere audio nominala de 2x2w.

Bateria este de tipul Li-Io/ 3.7V/900mAh ce asigura o autonomie de 2 ore.

Dimensiunile sunt 243 x 105 x 58 mm,greutatea 455 g /568 g iar in pachet gasiti:Boxa, cablu micro USB, cablu audio jack 3,5 mm.

S-Bass  iti ofera un sunet puternic si clar in ciuda dimensiunilor reduse,dispozitivul avand si functia de hansfree inclusa utila atunci cand te afli la volan iar datorita siliconului de pe spate boxa va sta bine fixata pe bord.

 

Si S-Bass are functia Bluetooth integrata,este disponibila in trei culori,Red Soft Touch,Grey Soft Touch sau White,are o raza de actiune de 10 m,putere audio 2W,greutate 234 grame si o baterie Li-Io de 3.7V la 500mAh.

S-Bass costa 149lei iar S-Tube 229lei pe site-ul Allview.