Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei nova 12 si 12 Pro, revenire la chipset Kirin

Published

on

Huawei nova 12 si 12 Pro, revenire la chipset Kirin

Huawei nova 12 si 12 Pro, revenire la chipset Kirin, asta dupa ce o buna perioada te timp gama aceasta a fost nevoita sa ruleze pe un hardware de la Qualcomm. Nu ca ar fi fost ceva anormal sau rau, insa nu au avut acces la 5G.

Deja au inceput sa apara cateva detalii tehnice despre noile terminale, unele pe care le incadram in categoria celor de mijloc. Este interesant ca aparent, va exista procesorul (posibil pe PRO) Kirin 9000s, cel fabricat pe 7nm si regasit acum in gama Mate 60.

Gama nova 12 va avea un pret de pornire de 400 USD, dar nu stim exact cand vor fi dezvaluite aceste noi telefoane. nova 11 a fost lansat in luna aprilie a acestui an.

Advertisement

Huawei nova 12 si 12 Pro

Huawei nova 12 si 12 Pro, revenire la chipset Kirin

In ceea ce priveste ecranul, telefoanele din seria Huawei nova 12 vin cu un panou OLED curbat cu o rata de reimprospatare de 120Hz, protejat de generatia a doua a tehnologiei Kunlun. Pe partea de alimentare, modelul Pro este dotat cu o baterie de 4900 mAh si suport pentru incarcare rapida de 100W.

In schimb, modelul standard dispune de o baterie ceva mai mica, de 4800 mAh, dar cu incarcare rapida de 88W, usor mai lenta, dar peste modele mult mai scumpe.

Daca discutam despre camere, telefonul Nnova 12 Pro ofera o camera principala de 50MP, insotita de un senzor ultrawide de 12MP cu functii de autofocus si mod macro, precum si un teleobiectiv de 50MP. Un detaliu interesant este prezenta a doua camere frontale de 60MP fiecare, specializate pentru selfie-uri. De ce oare continua Huawei cu aceasta abordare si nu lasa ecranul mai aerisit?

Advertisement

Pe de alta parte, modelul standard nova 12 vine cu un set similar de senzori dar exclude una dintre camerele frontale de 60MP si inlocuieste teleobiectivul de 50MP cu unul mai modest, de 8MP. Probabil vor avea 5G, dar nu se vor bucura de Google!

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des